Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Horațiu Josan, Daniel Rusu: ”A venit timpul să mergem pe drumul demnităţii noastre, să redăm România… românilor!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Păstrând linia politicii cu adevărat liberale, în care primează respectul pentru cetăţean şi nevoile lui, noi, candidații ALDE Alba la alegerile parlamentare din 11 decembrie, dorim să le oferim locuitorilor o alternativă la ceea ce cunosc deja. A venit timpul să mergem pe drumul demnității noastre, a tuturor celor care cred în valori adevărate, care cred într-o țară și un popor sănătos, într-o țară și un popor educat.

Dorim să ne punem în folosualde-siglal comunității experiența administrativă acumulată până acum și să le oferim cetățenilor libertate, democrație și bunăstare.

Dorim să reprezentăm cu cinste și corectitudine fiecare categorie socială din România, dar mai ales să consolidăm clasa de mijloc, pe care o considerăm motorul economiei acestei țări.

Dorim ca acolo, în Parlament, să coagulăm oameni care gândesc ca noi și împreună să începem o muncă asiduă prin strategii comune și modificări de proiecte legislative menite să îmbunătățească viața omului de rând.

Vom milita pentru facilități fiscale pentru antreprenorii români și pentru o legislație care să protejeze afacerile și capitalul autohton, pentru infuzia de capital în economie, pentru acordarea de salarii îndestulătoare unor categorii sociale cu responsabilitate mare, însă cu salarii mici (cadre medicale, cadre didactice, funcționari publici) dar și pentru acordarea de alocații copiilor sau pentru creșterea punctului de pensie.

Pentru toate acestea, ALDE are pregătite propuneri de măsuri credibile care să creeze venituri suplimentare la bugetul de stat. Prin programul nostru de guvernare, bine fundamentat și realist, care se adresează tuturor românilor, ne propunem ca România să devină o putere economică recunoscută în Europa.

Dorim ca, prin investițiile în infrastructură și antreprenoriat, să creăm locuri de muncă sigure, stabile și bine plătite, care să ne readucă în țară o mare parte dintre conaționalii plecați la muncă în străinătate.

Dorim, în egală măsură, ca, prin măsurile pe termen scurt și mediu pe care le promovăm, să sprijinim mediul de afaceri autohton, agricultura, educația, să ne consolidăm independența energetică prin punerea în valoare a resurselor naturale, să ne recăpătăm demnitatea de români în țara noastră și să o câștigăm pe cea de români ca cetățeni europeni.

Însă, numai prin voia lui Dumnezeu și cu sprijinul cetățenilor putem ajunge la aceste deziderate.

La alegerile din 11 decembrie votați ALDE Alba și, împreună, vom reda România… românilor!

Mihai Horațiu Josan, candidatul ALDE Alba la Camera Deputaților
Daniel Gheorghe Rusu, candidatul ALDE la Senat

Publicat de UNIREA PRES SRL la comanda ALDE Alba
Cod unic mandatar financiar ALDE: 11160008


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea