(P) Expoziție cu patru mari BRANDURI AUTO: Ford, Hyundai, Fiat și Mitsubish, cu ocazia Alba Fest 2019, pe platoul din fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia

MECATRONICS ANIVERSEAZĂ 1 AN  DE CÂND VĂ OFERĂ ȘI  MARCA FORD, INCLUSIV RENUMITUL MODEL ECOSPORT. Vino și profită de ofertele promoționale la acest târg, niciodată nu este un timp mai bun ca PREZENTUL.

Platoul din fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia este invadat în acest weekend de autoturisme noi de toate felurile. Evenimentul provoacă amatorii de mașini să admire cele mai noi modele ale mărcilor Ford, Hyundai, FIAT și Mitsubishi  Ford. Ai de unde alege, doar să fii prezent!

ELIT

Expoziția pune accentul pe promovarea autoturismelor care au la bază noile tehnologii. Evenimentul va căuta să integreze toate aspectele mobilității, fiind expuse tehnologii pe care industria auto le propune pentru reducerea poluării, dar și servicii și furnizori pentru servicii de mobilitate.

Așadar, „spectacolul auto” se adresează atât specialiștilor din industrie și profesioniștilor de pe piață, cât și publicului larg sau pasionaților din domeniul auto.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...