(P) Domnule Ponoran, ați uitat de promisiunile de acum 4 ani?

O dată la 4 ani suntem chemați la vot, să-i alegem pe cei care ne vor reprezenta interesele. Auzim promisiuni care mai de care mai atrăgătoare, numai ca să ne dăm votul. De cele mai multe ori aceste promisiuni rămân…doar pe hârtie, uitate într-un sertar, de unde candidații le scot la alegeri și încearcă să ne convingă prezentându-le.

Florin Nistor - ZlatnaAcest lucru este valabil și la Zlatna, unde primarul Ponoran promite de 20 de ani marea cu sarea, dar din păcate aproape nimic nu s-a realizat. În acești ani zlătnenii s-au săturat de aroganța edilului, care a transformat orașul într-o localitate săracă, fără locuri de muncă, unde doar afacerile de familie a lui Silviu Ponoran prosperă. Tinerii pleacă în străinătate, să-şi facă un viitor.

ELIT

În 2012, Silviu Ponoran ne promitea, nouă, zlătnenilor, redeschiderea spitalului din localitate, închis tot de prietenii lui de la PDL. Promisiunea a fost uitată și nu a fost făcut nimic, iar acum credeți că puteți să mai minţiţi oamenii o dată? De ce nu ați făcut nimic pentru a reabilita clădirea spitalului, devenit o ruină? Ce v-a oprit să aduceți medici specialiști pe care să-i plătiți cu fonduri de la primărie, precum serviciul de radiologie? Ce v-a împiedicat să aduceți un laborator de analize medicale care să aibă contract cu Casa de Asigurări de Sănătate? Am ajuns ca pentru orice problemă medicală să batem drumul până la Alba Iulia sau Abrud, bani cheltuiți, timp pierdut, punându-ne sănătatea în pericol.

În 2012 ne promiteați, în planul Ponoran, un parc industrial cu care ați amăgit mulți zlătneni. Pe pancarda de la fostul sediu al primăriei era afișat acest plan, dar au fost doar vorbe goale. În loc de parc Industrial avem un restaurant-pensiune. Oare acolo au zlătnenii sute de locuri de muncă bine plătite?

La primărie, în loc să să avem un centru local APIA, să nu mai mergem la Alba Iulia, ați preferat să vă deschideți propria afacere pentru care ați fost declarat incompatibil de ANI, ați recunoscut acest lucru cu seninătate, ignorând că respectiva clădire este una de patrimoniu! Şi mai aveți tupeul să candidați? Ați cheltuit bani din buget pentru pasiunile dumneavoastră, cum e achiziţionarea de locomotive pentru un așa-zis muzeu, care nu ajută pe nimeni. De ce folosiți mașinile primăriei și domeniul public ca un bun personal? Sigur, faceţi totul cu girul secretarului orașului Zlatna, care acceptă abuzurile și afacerile pe care le faceți cu primăria.

Vă cer public demisia, şi cea a secretarului, deoarece sunteți incompatibili pentru funcțiile pe care le ocupați. Zlătneni ar trebui să afle și de ce ați externalizat toate serviciile proprii ale administrației din Zlatna, care aduceau bani la bugetul local și locuri de muncă – e vorba de apă, canalizare și salubrizare. V-ați adus aminte de satele aparținătoare doar acum, în campanie, când ați umplut localitățile de utilajele primăriei, făcând lucrări cu rost sau fără rost, să luați fața alegătorilor.

Credeţi că îi mai amăgiţi o dată, după ce au fost mințiți de atâtea ori? Au venit investitori la Zlatna și au plecat, oare de ce? Ultimul exemplu – o firmă de cablaje, carea ales să investească la Câmpeni. Nu erau pregătiți zlătnenii care lucrează la Alba Iulia la firmele de cablaje pentru această investiție? Îi lăsați să facă naveta în continuare?! Vă mai întreb odată: Din interese personale nu au rămas investitorii respectivi la noi în oraș? O altă întrebare la care vrem răspuns se referă la serviciul de canalizare al orașului și al localităților aparținătoare.

Investiția a început în 2007, a costat milioane de euro, dar serviciul nu este funcțional nici acum. Poate știți, sau nu, deversările se fac”ecologic”, în Ampoi. Sunt comune în județ cu utilități mai multe ca noi, atrag fonduri europene, capitol la care Zlatna este la coada clasamentului. De ce oare? Ca cetățeniai orașului, ne sunteți dator cu aceste răspunsuri. Consider că voi avea, ca locuitor al Zlatnei, răspunsurile la această interpelare. Dacă nu, vă anunț că eu am soluțiile pentru a rezolva aceste probleme pentru Zlatna și localitățile aparținătoare!

Florin NISTOR, candidat PSD la Primăria oraşului Zlatna

Publicitate electorală PSD

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Eutuelea 20 mai 2016 at 18:58

LA CÂT SUNT DE BOTANIŞTI ZLĂTNENI NU E NICI O MIRARE CA SUNT VAI STEAUA LOR!!

Eutuelea 20 mai 2016 at 19:01

Zlatneni se multumesc cu abureli asta le este menirea lor!de a inghiti povesti!!la cat sunt de ingusti la minte nu e de mirare sa ramana tot IMPARATUL ABURELILOR!

Eutuelea 20 mai 2016 at 19:39

Nu le strica daca nu se trezesc nici acum sa aleaga cu capul un primar!!URMATORI 4 ANI VOR FI ACEEASI UMILI SCLAVI PLATITORI DE BIRURI LA ZEUL LOR ZEUS PONORAN!!SI TRATATI CU DISPRET SI AROGANTA CA DE OBICEI!!

Eutuelea 20 mai 2016 at 19:41

MĂI ZLATNENI ALEGETI UN PRIMAR TÂNAR LASATI PROSTIA!! FLORIN NISTOR PRIMAR!!!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...