Rămâi conectat

Economie

(P) Dacă centrala BAXI nu merge ca pe roate, primeşti banii înapoi. De la SIMODOR.

Andreea Ștefan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Simodor Grup, liderul soluţiilor termice din judeţul Alba şi distribuitor autorizat al echipamentelor termotehnice BAXI, a lansat recent o campanie de promovare a produselor şi serviciilor de calitate la preţuri accesibile, cu montaj gratuit şi garanţia returnării integrale a sumei investite în cazul în care clienţii se declară nemulţumiţi de achiziţia făcută.

Campania promoţională vine să susţină promisiunea Simodor Grup: Excelenţă în confort. Calitate absolută şi evidenţiază accentul pe care Simodor îl pune pe calitatea produselor şi serviciilor comercializate, pe respectul faţă de clienţii săi şi nu în ultimul rând pe încrederea pe care aceştia o au faţă de companie.

Astfel, la achiziţia unei centrale termice marca BAXI, destinată încălzirii spaţiului şi preparării apei calde menajere în clădirile rezidenţiale, montajul echipamentului este GRATUIT, fiind efectuat de către personal specializat, calificat şi autorizat ISCIR şi ANRE.

În plus, Simodor Grup garantează clienţilor săi returnarea contravalorii investiţiei, în cazul în care, în termen de 30 zile, aceştia se declară nemulţumiţi de centrala termică achiziţionată, de calitatea lucrării efectuate sau de materialele utilizate.

Oferta Simodor este accesibilă inclusiv persoanelor cu venituri mici, aceştia având posibilitatea să plătească şi în rate produsele şi serviciile achiziţionate.

Pe termen mediu şi lung, un avantaj esenţial în buzunarul clientului derivă şi din economiile pe care le aduce o centrală termică nouă, de ultimă generaţie, eficientă energetic şi cu multiple elemente de siguranţă şi control versus un echipament vechi, care consumă mult, se poate defecta des şi nu în ultimul rând poate pune în pericol viaţa celor din jur.

Campania promoţională este valabilă în magazinul Simodor din B-dul Revoluţiei 108/2, Alba Iulia, în limita stocurilor disponibile, pentru centralele termice BAXI modelele DUO-TEC COMPACT 24 kW, DUO-TEC COMPACT 28 kW, LUNA DUO-TEC 33 kW şi NUVOLA PLATINUM 33 Kw. Detaliile produselor care fac parte din campanie se găsesc pe  www.simodorgrup.ro.

Despre Simodor Grup

Cu o experienţă de aproape 20 de ani în domeniu, Simodor a evoluat într-un grup de companii de anvergură şi performante, capabile să ofere astăzi servicii şi produse complexe: soluţii moderne pentru încălzirea şi răcirea spaţiilor, proiectarea şi execuţia instalaţiilor de gaz, sanitare şi electrice, lucrări de infrastructură rutieră şi reţele de apă-canal, construcţii civile şi industriale, servicii de consultanţă de specialitate pentru obţinerea Autorizaţiei de Securitate la Incendiu şi/sau a Avizului ISU.

În parcul de service al Simodor Grup sunt înregistrate peste 19.000 centrale termice, pentru care compania asigură service în perioada de garanţie şi post-garanţie, piese de schimb originale, verificări tehnice periodice şi servicii de mentenanţă. www.simodorgrup.ro

Despre BDR Thermea

BDR Thermea, unul din primele trei grupuri europene producătoare de soluţii pentru încălzire şi climatizare, este proprietara mai multor mărci cunoscute din domeniul încălzirii, printre care BAXI, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappée şi Baymak. Grupul are o cifră de afaceri de circa 1,7 miliarde euro, peste 6.500 de angajaţi în Europa şi operează în 82 de ţări la nivel global, ocupând poziţii de top în numeroase pieţe, printre care Italia, Marea Britanie, Franţa, Spania, Olanda, Germania, Ungaria, Grecia, Ucraina şi Rusia.

Toate centralele termice BAXI distribuite în România sunt produse în Italia, la fabrica BAXI SpA din Bassano del Grappa, care este “Centrul de Excelenţă” în cercetarea şi proiectarea centralelor termice de perete pentru întregul grup BDR Thermea. Înfiinţată acum peste 90 ani, fabrica din Bassano s-a specializat în ultimii 40 ani în inovarea şi producerea centralelor termice de perete şi de pardoseală, dezvoltând soluţii de ultimă generaţie cu performanţă ridicată, uşor de utilizat. Fabrica are la ora actuală peste 700 de angajaţi şi o capacitate de producţie de 600.000 unităţi pe an, fiind cea mai mare fabrică de centrale termice din Europa. Peste 9 milioane de centrale produse până acum în Bassano sunt dovada calităţii şi fiabilităţii proceselor de proiectare şi producţie, dovedite de-a lungul timpului atât în Italia, cât şi la Export, inclusiv în România. www.bdrthermea.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea