Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

(P) Cele mai cool accesorii pentru călătorie

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Vremea plăcută de primăvara ne îndeamnă să ieșim mai mult din casă și, mai ales, să plecăm în călătorii. După o perioadă în care am stat în izolare, ușor ușor începem să ne reluăm activitatea preferată, și anume pasiunea pentru vacanțe.

Pentru că deja sezonul a fost deschis în anumite destinații exotice, trebuie să fim pregătiți pentru următoarea escapadă. Fie că alegeți vacanța cu mașina personală, într-o destinație apropiată, fie că optați pentru călătoria cu avionul peste mări și țări, întotdeauna când plecați în vacanță sunteți atenți nu doar la ce puneți în bagaj, ci și la întreg arsenalul de călătorie, începând cu ținuta de travel până la accesoriile necesare. De aceea am creat o listă cu cele mai cool accesorii de călătorie pe care să le etalați prin aeroporturi, anul acesta.

Trolerul

Alături de ținuta voastră, bagajul este primul lucru care iese în evidență într-un aeroport. Dacă vreți să fiți remarcați pentru stil, alegeți un troler rigid, cu design deosebit, de la un brand premium, precum Karl Lagerfeld. Tot aici puteți găsi și sandale cool de damă sau sneakerși cu design special, tricouri pentru bărbați și femei sau genți de umăr ideale pentru călătorie, care ies în evidență prin stil.

Încălțămintea

Când vă construiți ținutele de călătorie, fiți atenți la încălțăminte. Pe lângă faptul că trebuie să fie confortabilă, aveți nevoie de o pereche de pantofi care vă pun în valoare ținuta și vă scot din anonimat. O pereche de sneakerși minimaliști de damă, cu un imprimeu interesant, adidasi Nike de barbati, pantofi sport cu leduri pentru copii, toate acestea sunt variante de încălțăminte cool pentru călătorie.

Pălăria

Un accesoriu care iese în evidență prin stil este pălăria. Puteți alege pălării fedora sau pork pie pentru că sunt foarte versatile și dau acea notă șic ținutelor. În plus, aveți variante de culori care ies și mai mult în evidență, precum lila, bleu sau gri. Dacă sunteți firi mai conservatoare, chiar și o pălărie neagră sau cafe-au-lait are un efect remarcabil în ținută.

Bijuteriile

Aceste accesorii nu sunt foarte evidente, însă în dimensiunile potrivite și plasate strategic în ținute pot face o schimbare interesantă de stil. De exemplu, un ceas bun, masiv vă poate ridica o ținută oricât de simplă la un alt nivel. Sau un colier supradimensionat pentru doamne, purtat la un tricou simplu, va atrage atenția asupra look-ului.

Telefonul mobil

Fără îndoială, telefonul mobil este cel mai folosit accesoriu atunci când plecați în călătorie. De la cartea de îmbarcare electronică, până la itinerariu, rezervare la hotel, orice alte informații utile și mai ales, realizarea fotografiilor, telefonul mobil este mereu la vedere. Alegeți un model ultra-performant și puneți-i husă de protecție cu un design deosebit, care să se asorteze și cu ținuta aleasă. Veți fi remarcați pentru atenția la detalii!

sursa foto: fashion days.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea