Rămâi conectat

Actualitate

Opportunity Microcredit România IFN S.A. a lansat oficial promoția lunii decembrie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

O promoție pentru buzunarul și sufletul microîntreprinzătorilor!”

Opportunity Microcredit România IFN S.A. a lansat oficial promoția lunii decembrie prin care vrea să ofere o facilitate în plus microîntreprinzătorilor ca ei să dispună de resursele necesare pentru a putea acoperi toate nevoile lor pe final de an, indiferent de domeniul în care activează. Opportunity între 01-31 decembrie 2011 dimunează costurile micilor întreprinzători privind finanțarea afacerii lor și oferă o reducere de 50% la comisionul de acordare a tuturor microcreditelor, fie cu destinația de achiziționare capital de lucru sau investiții. Totodată, persoanele din spatele afacerii, cei care în 2011 au contribuit într-un mod evident la economia locală, regională și națională, prin intermediul Opportunity vor avea șansa să câștige o mini-vacanță pentru două persoane în ianuarie 2012. Opportunity oferă în total 9 mini-vacanțe, echivalent cu numărul județelor unde are în prezent operații.

Este un lucru cert, luna decembrie este pentru majoritatea comercianților, cea mai rentabilă de pe tot parcursul anului. Față de restul anului, volumul încasărilor din această lună a anului poate crește cu până la 50%. Este o perioadă în care cererea este una foarte mare, atât persoanele fizice cât și agenții economici sunt în căutarea de produse diverse, de la articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, genți, bijuterii, produse cosmetice/parfumuri, etc., la tradiționalele produse alimentare și agroalimentare, băuturi. De asemenea în rândul furnizorilor de bunuri și servicii, perioada imediat următoare poate să fie una foarte promițătoare dacă înțeleg în totalitate nevoile consumatorilor și comportamentul acestora din perioada sărbătorilor și concep din timp oferte cu condiții avantajoase și accesibile. Pentru a realiza acest lucru, un rol vital îl ocupă gestiunea eficientă a stocurilor, mai exact aprovizionarea din timp cu marfa necesară și schimbarea stocului de vară cu cel de iarnă – adaptat sărbătorilor de iarnă. La fel, perioada imediat următoare pare să fie foarte benefică și pentru micii producători agricoli care recent au primit subvențiile de la stat, astfel având o putere mult mai mare de cumpărare și de negociere la diferiți distribuitori de echipamente, utilaje agricole.

 Așadar, este important pentru fiecare microîntreprinzător să dețină resursele financiare suficiente pentru a putea concepe o ofertă atractivă pentru clienți atât din punctul de vedere al raportului calitate-preț, cât și al diversității, iar cei din agricultură să folosească din plin oportunitățiile pieței și să facă achizițiile atunci când prețurile furnizorilor sunt mai reduse, mult mai avantajoase.

 Tocmai din acest motiv Opportunity vine în sprijinul microîntreprinzătorilor cu o ofertă promoțională valabilă până în 31 decembrie, diminuând comisionul de acordare cu 50%, acesta fiind de doar 1,5% la toate microcreditele oferite de instituție. În acest fel costul cu accesarea unui micro-împrumut va fi constituit din acest comision de acordare – singurul comision practicat de instituție – reținut din valoarea solicitată și dobânda fixă în primele 12 luni. Pe lângă acesta, Opportunity va organiza și o tombolă în care – dintre potențialii clienți eligibili și serviți în luna decembrie – unul din fiecare județ unde instituția are operațiuni va putea câștiga o mini-vacanță în luna ianuarie 2012 pentru două persoane (de ex. soț și soție), la una dintre pensiunile din județul lui, cu cazare și toate mesele incluse, de vineri seara până duminică după masă. Minivacanța va avea loc în luna ianuarie și se va câștiga prin tragere la sorți.

 Combinând cu succes cele 2 beneficii principale oferite prin această campanie, persoanele câștigătoare vor beneficia de o reducere substanțială a împrumutului accesat și mai mult decât atât, vor începe anul nou odihniți și plini de energie.

Această campanie se desfășoară simultan în 8 județe din Transilvania: Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Harghita, Mureș și Sibiu. Inițiativa prezentată face parte dintr-o serie mai largă de acțiuni prin care Opportunity Microcredit România a reușit  să întâmpine nevoile a câteva sute de întreprinderi, familiarizându-i cu conceptul microcreditării care este mult mai ușor de accesat și folosit, față de serviciile tradiționale bancare. Cu serviciile sale de microcreditare, Opportunity oferă soluții la o serie variată de nevoi financiare pe care le au întreprinzătorii. Fie că este vorba despre finanțarea capitalului de lucru sau a investițiilor, instituția stă oricând la dispoziția micilor întreprinderi din regiune: Societăţi Comerciale, S.R.L.-uri, Asociaţii, alte Entităţi Înregistrate (Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Individuale şi Întreprinderi Familiale) care execută activități comerciale bazate pe autorizaţii, persoane fizice care practică profesii liberale (arhitecţi, auditori, avocaţi, experţi contabili, farmacişti, medici, notari publici, executori, etc.), producători agricoli și totodată persoanelor care doresc să înceapă o afacere. (A.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea