Opinie: ”La începutul pandemiei am estimat că pușcăria medicală și economică va dura până în august. M-am înșelat…”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

La începutul pandemiei am estimat că pușcăria medicală și economică va dura până în august. M-am înșelat…

Domnul Orban spune că ne va ține închiși și cu capul la cutie până când se va fi descoperit vaccinul. Adică, vreun an de acum încolo, cel puțin.

Domnul Johannis ne amenință cu o nouă stare de urgență, dacă nu stăm cuminți.

ELIT

Domnul Arafat dă ca sigur așa-zisul val doi și, pentru a fi mai convingător, îl mută mai colea, în iulie, când lumea vrea la mare. Pentru septembrie, când cu alegerile, va fi anunțat un val trei, ca să fie bine și alegerile să fie aruncate în 2022.

Dar cine sunt eu să mă indoiesc de proceții oficiali? Că uite, dacă ne îndoim, riscăm să fim cenzurați pe youtube. Că în mass-media main-stream oricum nu pătrunde nici măcar o muscă eretică…

Între timp, spitalul Matei Balș e umplut cu asimpomatici, iar medicii se lamentează că nu mai prididesc cu “pacienții”. Populația e ținută în continuare în frica de spitale. Străinezia vede în continuare în România un focar de infecție și își suspendă orice intenție de business sau travel aici.

Între timp, unii artiști declară că au primit primit promisiuni materiale ca să se declare infectați. O semi-vedetă de la tv a zis că, după ce a fost anunțat că are covid-19, și-a pupat copilul și a fugit la spital (ați mai auzit asemenea idioțenie – afli că ești infectat și te asiguri, în goana spre spital, că ți-ai infectat copilul?).

avocat Gheorghe PIPEREA