Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Opinie: ”La începutul pandemiei am estimat că pușcăria medicală și economică va dura până în august. M-am înșelat…”

Unirea Ziarul

Publicat

în

La începutul pandemiei am estimat că pușcăria medicală și economică va dura până în august. M-am înșelat…

Domnul Orban spune că ne va ține închiși și cu capul la cutie până când se va fi descoperit vaccinul. Adică, vreun an de acum încolo, cel puțin.

Domnul Johannis ne amenință cu o nouă stare de urgență, dacă nu stăm cuminți.

Domnul Arafat dă ca sigur așa-zisul val doi și, pentru a fi mai convingător, îl mută mai colea, în iulie, când lumea vrea la mare. Pentru septembrie, când cu alegerile, va fi anunțat un val trei, ca să fie bine și alegerile să fie aruncate în 2022.

Dar cine sunt eu să mă indoiesc de proceții oficiali? Că uite, dacă ne îndoim, riscăm să fim cenzurați pe youtube. Că în mass-media main-stream oricum nu pătrunde nici măcar o muscă eretică…

Între timp, spitalul Matei Balș e umplut cu asimpomatici, iar medicii se lamentează că nu mai prididesc cu “pacienții”. Populația e ținută în continuare în frica de spitale. Străinezia vede în continuare în România un focar de infecție și își suspendă orice intenție de business sau travel aici.

Între timp, unii artiști declară că au primit primit promisiuni materiale ca să se declare infectați. O semi-vedetă de la tv a zis că, după ce a fost anunțat că are covid-19, și-a pupat copilul și a fugit la spital (ați mai auzit asemenea idioțenie – afli că ești infectat și te asiguri, în goana spre spital, că ți-ai infectat copilul?).

avocat Gheorghe PIPEREA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea