Opinie: ”La începutul pandemiei am estimat că pușcăria medicală și economică va dura până în august. M-am înșelat…”
La începutul pandemiei am estimat că pușcăria medicală și economică va dura până în august. M-am înșelat…
Domnul Orban spune că ne va ține închiși și cu capul la cutie până când se va fi descoperit vaccinul. Adică, vreun an de acum încolo, cel puțin.
Domnul Johannis ne amenință cu o nouă stare de urgență, dacă nu stăm cuminți.
Domnul Arafat dă ca sigur așa-zisul val doi și, pentru a fi mai convingător, îl mută mai colea, în iulie, când lumea vrea la mare. Pentru septembrie, când cu alegerile, va fi anunțat un val trei, ca să fie bine și alegerile să fie aruncate în 2022.
Dar cine sunt eu să mă indoiesc de proceții oficiali? Că uite, dacă ne îndoim, riscăm să fim cenzurați pe youtube. Că în mass-media main-stream oricum nu pătrunde nici măcar o muscă eretică…
Între timp, spitalul Matei Balș e umplut cu asimpomatici, iar medicii se lamentează că nu mai prididesc cu “pacienții”. Populația e ținută în continuare în frica de spitale. Străinezia vede în continuare în România un focar de infecție și își suspendă orice intenție de business sau travel aici.
Între timp, unii artiști declară că au primit primit promisiuni materiale ca să se declare infectați. O semi-vedetă de la tv a zis că, după ce a fost anunțat că are covid-19, și-a pupat copilul și a fugit la spital (ați mai auzit asemenea idioțenie – afli că ești infectat și te asiguri, în goana spre spital, că ți-ai infectat copilul?).
avocat Gheorghe PIPEREA
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
CODUL BUNELOR MANIERE. SALUTUL – primul semn al politeţii. Cine trebuie să salute primul: femeia, bărbatul, şeful sau vârstnicul? Reguli de bază
CODUL BUNELOR MANIERE. SALUTUL – primul semn al politeţii. Cine trebuie să salute primul: femeia, bărbatul, şeful sau vârstnicul? Reguli de bază Fiecare om care trăieşte într-o societate trebuie să cunoască câteva reguli de bune maniere. Salutul este esenţial în stabilirea unor relaţii cu cei din jur. Oamenii nu trebuie priviţi în funcţie de clasa […]
Ziua Regalității. 10 mai, zi cu triplă semnificație istorică: Sosirea lui Carol, Independenţa şi Regatul
Ziua Regalității. 10 mai, zi cu triplă semnificație istorică: Sosirea lui Carol, Independenţa şi Regatul În această zi sunt marcate trei momente istorice: la 10 mai, în 1866, prinţul Carol de Hohenzollern-Sigmaringen depunea jurământul ca domnitor, în 1877 Carol proclama Independenţa României, după secole de stăpânire otomană, şi în 1881, domnitorul Carol I era încoronat […]
9 mai – ziua în care s-a născut o personalitate impunătoare a culturii interbelice și a decedat un poet “în sufletul căruia s-au reflectat toate aspirațiile neamului nostru”
9 mai, ziua în care s-a născut o personalitate impunătoare a culturii interbelice și a murit un poet “în sufletul căruia s-au reflectat toate aspirațiile neamului nostru” Ziua de 9 mai are dublă semnificație în cultura poporului nostru. Într-o zi de 9 mai, acum 123 de ani, se năștea Lucian Blaga, o personalitate impunătoare a […]