Rămâi conectat

Sport

Oniche (Performanţa Ighiu) – transferat de Şurianu Sebeş! Trupa din „Arini”, întăriri pentru promovarea în Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Oniche Surianu SebesMijlocaşul Bogdan Oniche (22 ani), ce a evoluat în sezonul trecut la Performanţa Ighiu este al treilea transfer al Şurianului Sebeş, acesta semnând un contract cu formaţia din „Arini”.

Fotbalistul cu profil defensiv a fost un echipier de bază pentru gruparea din Ighiu în stagiunea precedentă, terminată pe locul secund în Seria a 4-a.

*Oniche: „Aveam nevoie de schimbare şi de o provocare”

Aveam nevoie de o schimbare şi de o altă provocare. Sunt convins că vom face treabă bună şi merg la Şurianu cu gândul de la promova. Îi mulţumesc preşedintelui Daniel Popa că m-a înţeles şi m-a sprijinit. Îmi pare rău că s-a terminat cum s-a terminat la Performanţa, le doresc multă baftă în continuare. Abia aştept să-mi cunosc noii colegi, să mă pregătesc şi să dau tot ce-i mai bun„, a precizat Răzvan Oniche. Acesta a fost asaltat de oferte, având propuneri inclusiv din Liga a 2-a, Liga a 3-a, dar şi alte 3 echipe din judeţul Alba (Mureşul Vinţu, Industria Galda şi Performanţa Ighiu – pentru prelungirea contractului).

Şurianu a bifat a treia achiziţie a unui fotbalist experimentat, după M. Neagu şi Şt. Radu (Metalurgistul Cugir), mutările având drept scop întărirea unui efectiv care să se bată pentru promovarea în Liga a 3-a. „Este un jucător cu care am cochetat de multe luni şi ne bucură că am reuşit să-l convingem acum. Planurile noastre sunt pentru a întări lotul ca să atacăm promovarea„, a declarat Daniel Popa, preşedintele Şurianului Sebeş.

Jucătorul a fost la un pas să se alăture grupării din Sebeş la mijlocul sezonului trecut, în intersezon, dar în ceel din urmă a preferat să încheie campionatul sub comanda lui Adorian Himcinschi în eşalonul terţ.

Oniche şi-a încheiat contractul cu noi, i-am propus o nouă înţelegere la un moment dat, dar nu a dat curs ofertei. Mă gândeam că o să facă un pas spre un nivel superior, nu mă aşteptam să se întoarcă ce unde a plecat. Îi dorim baftă la noua echipă„, a comentat antrenorul Adorian Himcinschi (Performanţa Ighiu)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea