Rămâi conectat

Politică Administrație

”Omul marilor gogoși”, numit Secretar General Adjunct al PNL pe probleme politice și activităti electorale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidul Național Liberal a fost și este un partid în care munca și meritocrația sunt recunoscute și promovate, atât în ceea ce privește activitatea partidului în societatea românească, cât și în privința evoluției interne a partidului.Astfel, nu trebuie să mire pe nimeni faptul că una dintre cele mai puternice organizații a Partidului Național Liberal (poate, chiar, cea mai puternică), și ne referim aici la PNL Alba, a dat în ultimii ani câțiva dintre liderii naționali ai partidului.

Citește și: ”Demagogia are chip: Omul Marilor Gogoși!”

Dacă în ceea ce-i privește pe mai experimentații Teodor Atanasiu și Mircea Hava (senator PNL de Alba, respectiv primarul PNL al municipiului Alba Iulia) nu mai este niciun dubiu că sunt doi lideri marcanți, la nivel național, ai Partidului Național Liberal, iată că în ultima vreme PNL Alba continuă să ofere lideri pentru Partidul Național Liberal, dovedind astfel că rămâne o organizație fanion pentru Partidul Național Liberal, o organizație care știe să mobilizeze electoratul de dreapta din județul Alba.

Citește și: Marius Ceteraș: ”Omul Marilor Indemnizaţii furios cā a ratat Marele Ciolan”

Și ne referim aici la faptul că resursele umane tinere plecate din PNL Alba ajung să ocupe poziții de conducere în structurile naționale ale PNL. După Dan Motreanu (fostul lider al TNL Alba) ajuns vicepreședinte al PNL, este acum rândul lui Florin Roman (copreședinte PNL Alba Iulia) să treacă în structurile de conducere centrale ale PNL, din poziția de secretar general adjunct al Partidului Național Liberal. După decizia conducerii centrale a partidului, în noua sa calitate, Florin Roman devine încă un nume pe care PNL Alba îl propune structurilor de conducere naționale ale PNL, având atribuții politice de coordonare la nivelul organizațiilor județene de partid.

copy/paste

comunicat Biroul de Presă al PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea