Rămâi conectat

Curier Județean

OFICIAL| Situația COVID-19 în județul Alba: Sunt DOUĂ noi cazuri de VINDECARE. 50 de cazuri confirmate, dintre care 18 în spital, 28 la domiciliu și 4 vindecate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit datelor primite de la Direcţia de Sănătate Publică a județului Alba situația „COVID-19”, la data de 6 aprilie 2020, ora 17:00, s-au înregistrat alte două noi cazuri de vindecare, în rândul pacienților infectați.

În total, sunt 50 de cazuri confirmate (49 din județul Alba, iar cel mai recent caz al unui bărbat domiciliat în județul nostru, preluat de pe aeroportul din Cluj-Napoca și internat în Cluj). Dintre acestea 18 se află în spital, iar 28 la domiciliu. Patru persoane au fost declarate vindecate și externate.

De asemenea, 98 de persoane au ieșit din carantină, iar din izolare 2.981. Sunt 457 de persoane aflate în carantină, iar 901 sunt izolate la domiciliu.

  • Locuri ocupate in spatii de carantinare – 457
  • locuri libere in spatii de carantinare – 64
  • corturi instalate pentru pretriaj la unitatile spitalicesti – 14 (1 la Alba Iulia, 1 Centru de Dializă Alba Iulia, 2 la Aiud, 2 la Cimpeni, 1 la Abrud, 1 la Blaj, 1 la Cugir, 2 la Sebes, 2 la A1 km 312 – parcare CIC Pianu, 1 la SAJ Alba)
  • containere modulare instalate pentru pretriaj la unitatile spitalicesti – 9 (4 la Alba Iulia – puse la dispozitie de Institutia Prefectului Alba si Primaria Alba Iulia, 1 la Sebes, 2 la Aiud, 2 la Blaj)

Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie. În România au fost confirmate, până acum, 4.057 de infecții cu coronavirus, iar 162 de persoane infectate cu acest virus au murit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea