Rămâi conectat

Ştirea zilei

OFICIAL| Nicolae Ciucă a DEMISIONAT! Când va intra Marcel Ciolacu în funcția de premier

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Nicolae Ciucă a DEMISIONAT! Când va intra Marcel Ciolacu în funcția de premier

Premierul Nicolae Ciucă a demisionat și și-a depus demisia la Secretariatul General al Guvernului.

Inițial, va desemna un premier interimar dintre Cătălin Predoiu, Lucian Bode sau Sebastian Burduja.

Ulterior, funcţia de premier ar urma să ajungă la preşedintele PSD Marcel Ciolacu. Partidele din coaliţie nu s-au înţeles deocamdată asupra formulei noului Executiv.

În ceea ce privește schimbările de miniștri, Marcel Ciolacu a declarat că își dorește ca din noul guvern să facă parte şi Mihai Tudose, fost premier în perioada Dragnea și în prezent europarlamentar, deoarece „ştie întregul tablou din Guvernul României”.

„În primul rând, tot Guvernul va cădea, va fi un Guvern nou. Eu aştept o discuţie în primul rând cu primul-ministru, pentru că este primul îndreptăţit să facem împreună o evaluare, a noastră. Am şi eu evaluarea mea, cu echipele de lucru de la partid. Nu mai luăm decizii pe genunchi”, a spus el.

Marcel Ciolacu a făcut referire și la un alt fost premier, Sorin Grindeanu, care este în prezent ministru al Transporturilor, și despre care a spus că se numără printre „cei mai performanţi miniştri ai actualului Guvern”.

Nu se ştie nici dacă UDMR va rămâne în actuala formulă guvernamentală, în condiţiile în care nu renunţă la portofoliului Dezvoltării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge din grupele 0 pozitiv și 0 negativ: Un pacient diagnosticat cu leucemie acută și stare generală gravă are nevoie de ajutor

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge din grupele 0 pozitiv și 0 negativ: Un pacient diagnosticat cu leucemie acută și stare generală gravă are nevoie de ajutor Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat luni, 22 iulie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele 0 pozitiv și 0 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea