OFICIAL: În Alba, 210 persoane în carantină și 287 în izolare. În ultimele 24 de ore, s-au dat amenzi în valoare de 14.000 lei

Reprezentanții Prefecturii Alba au transmis că, la data de 8 mai 2020, situația la nivelul județului nostru este următoarea: 210 persoane se află în carantină, iar în izolare sunt 287. De la începutul pandemiei și până acum, 773 de persoane au ieșit din carantină, iar din izolare 4.757.

Polițiștii din Alba continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență.

ELIT

În ultimele 24 de ore, 293 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 264 de persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și lucrători MApN au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare.

Mihail David - 2020

Au fost verificate 1.045 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și a măsurilor impuse de starea de urgență.

În urma activităților au fost identificate 46 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea, acestea fiind sancționate cu amenzi în valoare de 6.000 de lei.

Au fost organizate 4 acțiuni punctuale în cadrul căreia au fost verificate 179 de autovehicule și 499 de persoane.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba continuă să desfăşoare misiuni în contextul răspândirii COVID-19, astfel: misiuni de escortare a convoaielor auto, misiuni de asigurare a măsurilor de ordine publică în zona centrelor de carantină, misiuni desfăşurate în vederea verificării modului de respectare a prevederilor ordonanţelor militare, misiuni executate în cooperare cu poliţia pentru verificarea respectării măsurilor impuse.

În ultimele 24 de ore, 109 jandarmi au acționat pe raza județului Alba. În urma acțiunilor specifice au fost aplicate sancțiuni în valoare de 8.000 de lei

În data de 7 mai, jandarmii au fost angrenați în 83 de misiuni, dintre care 12 au reprezentat misiuni executate pentru însoțirea convoaielor care tranzitează județul Alba.

Prefectul judeţului Alba, dl. Nicolae Albu, face un apel către toţi locuitorii judeţului nostru să respecte regulile de distanţare socială şi Ordonanţele Militare şi să rămână acasă.

Aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră şi înţelegeţi că putem ieşi cu bine din această încercare doar dacă respectăm regulile şi continuăm să acţionăm împreună.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...