Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ocna Mureș: Înscrieri la festivalul – concurs de muzică populară „Mureş, pe marginea ta”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Judeţean Alba, Centrul Cultural „Augustin Bena” Alba, Primăria Ocna Mureş şi Casa de Cultură „Ion Sângerean” Ocna Mureş organizează Festival-Concurs de Muzică Populară „Mureş pe marginea ta” ediţia a XXV-a, în data de 28 octombrie 2012, la Casa de Cultură din oraș.

La această ediţie a festivalului pot participa solişti vocali din întreaga ţară cu vârsta între 16 și 30 de ani, fără a fi cunoscut consacrarea. Festivalul doreşte să dea o şansă celor talentaţi dar necunoscuţi cu perspective de progres aşa cum s-a întâmplat cu numeroşi solişti ce au concurat în ediţiile trecute la Ocna Mureş. Concurenţii vor interpreta două melodii din zona folclorică pe care o reprezintă dintre care una fără acompaniament orchestral. Juriul festivalului va aprecia calităţile interpretative ale concurenţilor, autenticitatea pieselor şi a costumelor şi va acorda numeroase premii„, a precizat Liana Stoica, sirector al Casei de Cultură „Ion Sângerean” din Ocna Mureş și organizator al evenimentului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Invitaţii speciali sunt Veta Biriş, Mirela Mănescu, Ioana Rus, Adrian Ţiboc, Maria Marcu, Rodica Dobrin şi Virgil Moga.

Potrivit organizatorilor, înscrierile pentru concurs se pot face până la data de 28 octombrie 2012 la numerele de telefon: 0258/871.217 – Primăria Ocna Mureş; 0730/604.185 – Liana Stoica; 0726/184.014 Moga Virgil.

Concurenţii sunt aşteptaţi la Casa de Cultură „Ion Sângerean” Ocna Mureş pentru preselecţie şi repetiţii cu orchestra, duminică 28 octombrie începând cu ora 9.00. Organizatorii vor asigura masa concurenţilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea