Ocna Mureș: 11 persoane confirmate pozitiv, 4 vindecări și 3 decese. Rezultat NEGATIV la retestare pentru 6 persoane

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

La nivelul orașului Ocna Mureș, la data de 30 aprilie 2020, de la începutul pandemiei sunt 11 persoane confirmate pozitiv la coronavirus. Dintre acestea, trei au decedat, 4 s-au vindecat și 4 persoane sunt în izolare la domiciliu. Cele 6 persoane retestate acum două zile au ieșit negativ și au ieșit din izolare.

În total sunt 12 persoane izolate (confirmați, vindecați, contacți). Persoanele confirmate pozitiv aflate în izolare sunt afebrile, asimptomatice și cu stare generală bună.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Referitor la măsurile luate, vă informăm că spațiile utilizate de persoanele depistate pozitiv în ultima perioadă au fost dezinfectate iar familiile persoanelor infectate și contactele directe ale acestora sunt în izolare.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Vă asigurăm că au fost luate absolut toate măsurile, atât cele obligatorii cât și cele recomandate, pentru a fi împiedicată infectarea cu coronavirus în comunitate.

Având în vedere situația prezentată mai sus, vă solicităm, pentru a preveni orice infectare cu coronavirus, STAȚI ÎN CASĂ! Protejați-vă gura și nasul cu mască de protecție sau orice obiect vestimentar adecvat (fular, batic, eșarfă etc). Dezinfectați-vă pe mâini cu apă și săpun sau orice altă substanță destinată acestui scop care conține alcool. Rugăm si pe această cale locuitorii orașului să respecte cu strictețe restricțiile impuse la deplasarea persoanelor.

Evitați deplasările care nu sunt neapărat necesare. Dacă totuşi deplasarea este absolut necesară, respectați legislatia referitoare la documentele pe care trebuie să le aveți asupra dumneavoastră, conform Ordonanțelor militare.

Deplasările se fac numai având asupra dumneavoastră documentele doveditoare necesare. Protejându-ne îi protejăm pe cei din jurul nostru, pe cei dragi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei