Rămâi conectat

Politică Administrație

Oana Badea a protestat la Alba Iulia cu toate că și la Aiud s-a organizat miting – FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Primarul din Aiud, Oana Badea, s-a alăturat, joi seara, protestatarilor din Alba Iulia, cu toate că și în municipiul condus de ea oamenii au ieșit în stradă, evident, într-un număr mult mai mic.

Foarte puțini politicieni au participat la mitinguri, cu toate că, protestatarii au declarat, nu o singură dată, că ar vrea să-i vadă în stradă, pentru a ști dacă sunt cu ei sau împotriva lor. La mitingurile din aceste zile a participat și viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

La Aiud au protestat câteva zeci de persoane, joi seara, față de adoptarea ordonanței de urgență care prevede modificarea Codurilor penale, în vreme ce la Alba Iulia numărul acestora a depășit 3.000.

Greu de crezut că Oana Badea a ajuns și la protestul organizat în Aiud, dar acest lucru nu ar fi imposibil, având în vedere distanța mică – 35 de kilometri – dintre cele două localități.

Ea a purtat un afiș cu mesajul ”Altă întrebare: o să le PSD (n.r. a se citi ”pese de) voi?”, făcând referire la conferința de presă de după adoptarea pachetului legislativ, când, ministrul Justiției, Florin Iordache, a spus de multe ori ”altă întrebare”.

Peste 3.000 de persoane, între care mulți tineri și copii, au participat, joi seara, la un marș de protest pe străzile municipiului Alba Iulia, majoritatea parcurgând circa 10 kilometri, timp în care au scandat lozinci în semn de nemulțumire față de adoptarea ordonanței de urgență care prevede modificarea Codurilor penale.

”Aceste proteste fac diferența dintre POPOR si POPULATIE. De aceea conteaza cat o revolutie. La protest cu familia, pentru idei si valori ca temelie a bunului mers al lucrurilor. Ce poate fi mai frumos!”, a scris, vineri, Oana Badea, pe contul ei de Facebook.

PSD a câștigat, în Aiud, fără drept de apel alegerile parlamentare, cu 42,51%, în vreme ce PNL, formațiune din care face parte Oana Badea, a obținut 22,94%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea