Rămâi conectat

Politică Administrație

Oameni de afaceri din Alba, consultați cu privire la prevederile noului Cod Fiscal. Ioan Lazăr, apel către liberali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oameni de afaceri din Alba au fost chestionați cu privire la prevederile noului Cod Fiscal, ei primind un set de întrebări, iar la una dintre ele aveau posibilitatea să vină cu propuneri pentru îmbunătățirea Codului, potrivit președintelui PLR Alba, Ioan Lazăr. Acesta transmite liberalilor să nu se lase influențați de PDL-iști și să nu blocheze reforma fiscală în parlament.

Ioan Lazar11Președintele PLR Alba a anunțat că noul Cod Fiscal va fi supus dezbaterii și în mediul de afaceri, iar în acest sens au fost împărțite ”un număr de chestionare” prin care afaceriștii au avut ocazia să-și spună părerea cu privire la noile prevederi și chiar să vină cu sugestii. Oamenii din Alba au reacționat pozitiv cu privire la noile prevederi. Chestionarele au fost, ulterior, trimise la București. Ioan Lazăr a spus că întâlniri cu oameni de afaceri au loc și la București, iar președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, propune o reformă fiscală pentru cel puțin 10 ani.

Totodată, liderul PLR Alba a spus că vrea să facă un apel către foștii săi colegi din PNL, cărora le transmite să nu se lase influențați de cei de la PD și, să susțină reforma fiscală deoarece este ultraliberală. Acesta a spus că cei de la PD nu vor fi oricum de acord cu nicio reformă ci doar cu propunerile care vin de la ”tătucul lor, Traian Băsescu”.

Lazăr este de părere că modificarea codului va aduce impact pozitiv în creșterea economică.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni, a anunțat primarul Cristian Dan Pașca. Investiția de peste 8 milioane de lei urmează  să fie finalizată în următorii doi ani. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea