Rămâi conectat

Actualitate

O primărie din Alba construiește 20 de locuințe pentru tineri, fiecare cu câte două camere! Valoarea totală a contractului este de aproape 7 milioane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

O primărie din Alba construiește 20 de locuințe pentru tineri, fiecare cu câte două camere! Valoarea totală a contractului este de aproape 7 milioane de lei

Astăzi, Primăria Aiud a făcut un anunț important pe Facebook, marcând începutul construcției a 20 de locuințe destinate tinerilor, fiecare cu două camere.

Semnatul contractului pentru proiectarea și execuția lucrărilor a fost un moment de referință, oferindu-le locuitorilor Aiudului o viziune clară asupra viitorului rezidențial. Asocierea formată din Kronos Life Construct SRL în calitate de lider și Construct CC SRL în calitate de asociat va coordona eforturile pentru a transforma visul acestor tineri în realitate. Procesul va începe cu o perioadă de proiectare de 3 luni, urmată de o fază de execuție a lucrărilor care se va întinde pe parcursul a 24 de luni.

Citește și: Noul bloc ANL din Cugir a fost dat în folosință: 20 de familii tinere au ajuns în casă nouă înainte de Paști

Valoarea totală a contractului se ridică la impresionanta sumă de 6.971.328,69 lei, indicând o investiție serioasă în viitorul comunității. Această sumă va fi folosită pentru a construi cele 20 de locuințe pe un teren generos, proprietatea municipalității Aiud, cu o suprafață totală de 4146 metri pătrați. Acest teren, situat în Aiudul de Sus, str. Gheorghe Lazăr, nr. 20, va găzdui nu doar case, ci și 10 stații pentru încărcarea autovehiculelor electrice, evidențiind angajamentul către sustenabilitate și tehnologie verde.

O veste îmbucurătoare este că întregul proiect este finanțat prin PNRR, demonstrând modul în care fondurile europene contribuie la dezvoltarea comunităților locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2023: Rețete de ciorbă, politicieni și destinaţii de pe litoral

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2023 au fost rețetele de ciorbă, politicienii și destinaţiile de pe litoral.

Datele SEO TargetWeb arată că, în 2023, în categoria politicienilor, Klaus Iohannis a rămas o figură centrală în căutările online, cu atenţie sporită asupra poziţiei sale în cadrul crizei energetice şi a relaţiilor internaţionale. Astfel, volumul mediu de căutare al numelui „Klaus Iohannis”, pe Google, este de 60.500 de căutări pe lună.

Cele mai populare căutari pe Google în 2023

Pe locul secund se clasează George Simion, liderul partidului AUR, cu o medie de 33.000 căutări/lună, urmat de Marcel Ciolacu – cu 27.100 căutări lunar, Mircea Geoană (18.000), Alina Gorghiu şi Diana Şoşoacă (8.100, fiecare), Raluca Turcan şi Ludovic Orban (5.400, fiecare), Nicolae Ciucă şi Alexandru Rafila (câte 3.600 de căutări).

În ceea ce priveşte destinaţiile de cazare preferate în România, Eforie Nord a fost în topul vacanţelor de vară, atât pentru familii, cât şi pentru tineri. Numărul mediu de căutări în fiecare lună din 2023, după expresia „Cazare Eforie Nord”, a fost de 49.500. Tot la această categorie, oraşul Braşov a fost următoarea destinaţie din top.

Cea mai căutată reţetă: ciorba de perişoare

Potrivit sursei citate, la reţete populare, în 2023, prima a fost ciorba de perişoare, cu o medie a căutărilor, în fiecare lună, respectiv de 60.500 de ori.

Pe de altă parte, topul celor mai căutate branduri de către români, în acest an, pe Internet are pe listă, în ordine: Google, Facebook, YouTube, Yahoo, Google Translate, Chat GPT, OLX, Whatsapp, Dedeman şi eMag.

Filme şi muzică. Ce au preferat românii în 2023

De asemenea, în clasamentul filmelor se află: Romina, VTM; Barbie; Furios şi Iute X; Elemental; Taximetrişti; Haita de acţiune; Oppenheimer; Motanul încălţat; Ramon; Nuntă pe bani.

În acelaşi timp, în top aplicaţii descărcate în 2023, din App Store şi Google Play, regăsim Temu: Shop Like a Billionaire (aplicaţie de shopping) şi Chat GPT.

La capitolul muzică, cele mai căutate melodii, în România, sunt în acest an: Rareş & Bogdan DLP – „La tine şi la bani”; Vescan & Eva Timush – „Colegi de apartament”; Alina Eremia & Mario Fresh – „Ai fost”; Jador- „Skinny”; Connect-R & RalukaOfficial – „Lasă-mă să te…”; Andia – „La nevedere”; Andra & Andrei Bănuţă – „Nu m-am gândit la despărţire”; Leo de la Roşiori – „Am tras draperiile”; Smiley – „Aia e”; Puya & IraidaOfficial – „Opriţi planeta”.

Analiza de specialitate a fost realizată de agenţia SEO TargetWeb, prin examinarea diverselor surse online, inclusiv: Google, iOS App Store, Google Play, Bing, YouTube, ChatGPT, TikTok, Facebook şi Instagram.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare