Rămâi conectat

Ştirea zilei

O poveste de viață pentru Moș Crăciun: O mamă singură, cu trei copii, diagnosticată cu cancer, are nevoie de ajutor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O poveste de viață pentru Moș Crăciun: O mamă singură, cu trei copii, diagnosticată cu cancer, are nevoie de ajutor

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar după doi ani cu restricții din cauza pandemiei, toată lumea așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă. Este un moment bun pentru a ne apleca privirea și spre cei mai puțin norocoși, cei care trec prin clipe mult mai grele decât noi și care acum au nevoie de „Moș Crăciun” mai mult ca niciodată.

Este și cazul unei familii din Alba, o mamă care își crește singură cei trei copilași de 4, 6 și 9 ani. Povestea de viață a femeii este impresionantă până la lacrimi, o lecție pentru toți, despre câtă suferință poți duce într-un suflet și într-un trup, într-o viață.

Mama, bolnavă de epilepsie, a fost abandonată într-un orfelinat. Mai târziu, când a plecat de acolo, s-a căsătorit, a făcut trei copii, un băiat și două fete minunate. Soțul o părăsește când află că fetele au moștenit epilepsia. Mama clachează și este internată la un spital de boli mintale. După ce își revine, își crește cum poate copiii, dar află la 37 de ani că are cancer, cu metastaze la ficat.

Femeia este extrem de credincioasă, nu și-a pierdut speranța, se roagă și mulțumește lui Dumnezeu pentru tot.

Mai mult de atât, din puținul lor, familia este un exemplu în vremurile pe care le trăim. Astfel, în urmă cu puțin timp tânăra mamă, în ciuda gravelor probleme de sănătate și cu copii mici, a mers și a luat o cățelușă lovită de mașină care zăcea pe un trotuar, cu un taxi și a dus-o acasă, unde a învelit-o cu pături, iar ulterior a cerut ajutor de la iubitorii de animale.

Fapta incredibilă a sensibilizat mai multe persoane din Alba care s-au mobilizat pentru a ajuta familia și a le aduce o rază de bucurie în suflet, de Crăciun.

Persoanele care își doresc să dea o mână de ajutor, pot afla mai multe detalii la numărul de telefon 0753467330.

Dacă vrei să simţi adevărata fericire, fă ceva pentru cei din jur! Donează lucruri pe care nu le mai foloseşti, du-le dulciuri copiilor, fii tu Moş Crăciun şi îi vei face sufletului tău cel mai frumos cadou!

FOTO: totuldespremame.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea