Rămâi conectat

Ştirea zilei

O nouă schimbare la vârful Poliției Alba: Cine este comisarul desemnat să îndeplinească atribuțiile de șef al inspectoratului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisarul șef de poliție Mihai Rus a fost desemnat, luni, de Inspectoratul General al Poliției Române, să îndeplinească atribuțiile șefului de inspectorat, după ce au expirat cele șase luni în care a fost împuternicit Cioancă Ioan Sorin, care se întoarce la conducerea serviciului de ordine publică.

Comisarul șef Mihai Rus este adjunct al șefului inspectoratului, fiind desemnat pentru o perioadă determinată să îndeplinească atribuțiile șefului inspectoratului. Colegul său Cioancă Ioan Sorin fusese împuternicit pentru șase luni.

După mai bine de doi ani în care funcţia de comandant al IPJ Alba a fost deţinută în regim de interimat, IGPR a organizat, în luna septembrie, un concurs la care s-au înscris trei candidaţi. Niciunul nu a reuşit, însă, să obţină postul.

S-au înscris la concursul desfăşurat în 11 septembrie comsiarul şef Sorin Ioan Cioancă, în prezent împuternicit în funcţia de inspector şef, adjunctul său Mihai Rus şi Florin Dogaru, şeful Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

La examen s-au prezentat doar doi dintre cei trei: Ioan – Sorin Cioancă şi Florin Dogaru, Mihai Rus renunţând în ultimul moment să participe. Nici unul dintre cei doi comisari şefi prezenţi la concurs nu au obţinut, însă, nota 7.

Mihai Rus a mai îndeplinit atribuțiile de șef al IPJ Alba, în 2017, când a fost numit în locul lui Laurențiu Crișan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea