Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

O nouă șansă de finanțare pentru CSU Alba Iulia – proiectul de hotărâre va fi rediscutat în ședința CL de luni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sedinta clProiectul de hotărâre privind alocarea unei sume de bani de la Consiliul Local pentru Clubul Sportiv ”Universitatea” Alba Iulia în vederea susținerii activității competiționale în anul 2013 se află pe ordinea de zi a ședinței de luni, 10 mai, după ce în ședința din 30 mai majoritatea aleșilor locali au votat împotriva finanțării.

CSU Alba Iulia a solicitat primăriei să sprijine cu 200.000 de lei activitățile sportive, conform calendarului sportiv al federațiilor de specialitate la care este afiliat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Solicitarea este fundamentată deoarece în anul 2012-2013 Clubul Sportiv Universitatea a fost angrenat în competiții cu echipa de baschet feminin care are ca obiectiv accederea  în primele 4 formații din țară la sfârșitul campionatului (clasare care dă drept de participare într-o Cupă europeană), precum și în finala Cupei României”, după cum se arată în raportul de specialitate.

La ședința CL Alba Iulia din 30 mai au votat împotrivă consilierii locali ai PDL şi ai PNL, cu excepţia lui Vasile Petric, decizie criticată de consilierul PSD Ovidiu Jidveian care a declarat:

Colegii din Consiliul Local de la PNL şi PDL s-au opus alocării. Ca și avocat vă spun alocarea acestei sume de bani este legală pentru că am fi acordat acea sumă de bani unui club studenţesc care are regim juridic diferit faţă de Unirea Alba Iulia unde ştim că au fost probleme. Mă bucur că se repune în discuţie acest subiect în şedinţa extraordinară de luni unde sper ca domnii consilier de la PNL şi PDL să conştientizeze faptul că trebuie susţinut şi acest sector al sportului romanesc în special că avem o echipă universitară şi putem să ne lăudăm cu asta”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista USR Alba a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba. În fruntea listei se află Marius Nicolae Rof, un lider remarcabil, cu studii juridice avansate și o vastă experiență în atragerea fondurilor europene. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea