Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

O nouă generaţie de poliţişti la IPJ Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

51 de proaspeţi absolvenţi vor încerca să reducă criminalitatea în judeţ

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a anunţat că s-a întărit şi împrospătat cu 51 de absolvenţii ai Şcolilor de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina şi Septimiu Mureşan din Cluj-Napoca – promoţia 2011, care au fost repartizaţi la unităţile de poliţie din judeţul Alba. Tinerii poliţişti şi-au preluat atribuţiile de serviciu încă de la începutul acestei luni, iar prin Ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor aceştia au fost înaintaţi la gradul profesional de agent de poliţie.
Este vorba de 42 de băieţi şi 9 fete, care au fost repartizaţi la Poliţia Municipiului Sebeş şi la cele 11 secţii de poliţie rurală subordonate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Din cei 51 de agenţi de poliţie doar 9 sunt din judeţul Alba, iar 42 din judeţele Arad, Bihor, Bistriţa Năsăud, Caraş Severin, Cluj, Gorj, Hunedoara, Maramureş, Sălaj, Satu Mare, Timiş şi Vîlcea. Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea şi-a exprimat convingerea că suplimentarea numărului de poliţişti care vor acţiona în stradă va avea ca efect, în primul rând reducerea criminalităţii.

Bogdan PRESECAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea