// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

O familie din Cugir, prădată de un hoț tânăr din oraș, după ce ușa locuinței a rămas deschisă

Poliţiştii din Cugir au identificat, cu operativitate, persoana bănuită de comiterea unui furt din locuinţă. Prejudiciul a fost recuperat integral.

La data de 19 iulie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir l-au identificat pe un tânăr de 20 de ani, din Cugir, ca persoană bănuită de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 17 iulie a.c.

Din cercetări a rezultat faptul că, în după  amiaza zilei de 18 iulie 2018, tânărul ar fi profitat de faptul că uşa unei locuinţe din Cugir a fost lăsată neasigurată şi ar fi sustras un laptop şi produse cosmetice, în valoare totală de 600 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit persoanei păgubite, iar faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru furt calificat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la O familie din Cugir, prădată de un hoț tânăr din oraș, după ce ușa locuinței a rămas deschisă

  1. Calin 21.07.2018 la 13:47

    Sesizati in 17 pentru o fapta din 18
    Nostradamus din Cugir?