Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

O delegație de tineri din ACL Alba a participat la Școala Politică de la Eforie Nord – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scoala Politica02În perioada 12-14 septembrie la Eforie Nord a avut loc  Școala Politică a tinerilor din Alianța Creștin Liberală. La eveniment a participat și o delegație de tineri din ACL Alba, între ai cărei lideri s-au numărat tineri atât din TNL Alba, cât și din TDL Alba (Gabriel Altomi, Ovidiu Ciucur, Florin Dan, Horea Negrea, Bogdan Păunescu, Roxana Popoviciu, Adrian Simion, Andreea Tănase, ș.a.).

La această ediție, care a avut tema „Campania politică în era digitală”, au susținut prelegeri diverși lideri ai Partidului Național Liberal și ai Partidului Democrat-Liberal (Florin Alexe, Anca Boagiu, Dan Mihalache, Sorin Moldovan, Andreea Paul, Adriana Săftoiu, Raluca Turcan, Mihai Răzvan Ungureanu, Gheorghe Vlad-Nistor, Mihai Voicu ș.a.). Printre lectori s-au numărat și invitați de peste hotare, precum Konstantinos Kyranakis (președinte YEPP) și Christodoulos Ioannou (vicepreședinte YEPP) sau reputați specialiști români din domeniul analizei politice, precum Alexandru Cumpănașu.

Printre temele abordate în cadrul sesiunilor de comunicări amintim: „Promovarea valorilor creștin-liberale în societatea românească”, „Teme principale de pe agenda publică 2014”, „Cum comunicăm?”, „Comunicarea unui mesaj politic”, „Planificarea strategiei de comunicare online”, „Cum folosim «armele digitale»?”, „Perspectivele partidelor românești de centru-dreapta”, „Comunicare eficientă în social-media”, „Perspective privind politicile educaționale” etc.

Vineri, 12 septembrie, au avut loc și delegațiile permanete ale TNL și TDL, iar președintele TDL Alba Iulia, Bogdan Păunescu, a fost desemnat vicepreședinte la nivel național. S-a hotărât unificarea celor două birouri naționale ale TNL și TDL, cu o conducere asigurată de doi copreședinți: Florin Alexe și, respectiv, Sorin Moldovan.

Sâmbătă, cei în jur de 1000 de participanți au avut bucuria de a-i avea alături pe cei doi copreședinți ai ACL: Klaus Iohannis (președintele Partidului Național Liberal și candidatul ACL la preșdinția României) și Vasile Blaga (președintele Partidului Democrat–Liberal și șeful de campanie al ACL pentru alegerile prezidențiale). Cei doi lideri le-au vorbit tinerilor din ACL despre importanța campaniei pentru alegerile prezidențiale de anul acesta și despre viziunea ACL și programul lui Klaus Iohannis pentru dezvoltarea României în următorul deceniu.

[nggallery id=2321]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

22 mai: A patra ediție a Târgului de job-uri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Consiliere și orientare în carieră pentru studenți

Bogdan Ilea

Publicat

în

22 mai: A patra ediție a Târgului de job-uri la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Consiliere și orientare în carieră pentru studenți Universitatea „1 Decembrie 1918” organizează a patra ediție a Târgului de job-uri alături de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Alba și Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba. Studenții vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea