Rămâi conectat

Actualitate

O companie aeriană recrutează la Cluj însoțitori de bord. Candidaţii trebuie să aibă peste 19 ani şi o înălţime de peste 1.65 cm

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O șansă de angajare pentru tinerii din Alba o reprezintă concursul organizat în data de 13 februarie, de către o companie aeriană, care recrutează însoțitori de bord pentru baza de la Cluj.

Este vorba de compania low-cost Wizz Air care a postat un anuț în acest sens pe pagina oficială de internet.

Selecția anunțată, va avea loc în data de 13 februarie, începând cu ora 9:00 la Hotel Confort (Calea Turzii, nr. 48) din municipiul Cluj-Napoca. Cadidaţii care se vor prezenta la interviu trebuie să aibă peste 19 ani şi o înălţime de peste 165 cm (fete), respectiv 175 cm (baieţi). Alte condiții sunt ca aceștia să fi absolvit cel puțin liceul, să vorbească fluent limba engleză, să ştie să înoate şi să poate ajunge la bază într-o oră de la momentul în care este anunțat. Se pune de asemenea accent pe competenţele de comunicare şi pe abilitatea de a lucra în echipă.

Înscrierea la interviu se poate face și trimițând pe adresa de e-mail a companiei un CV în limba engleză și o fotografie recentă.

 ”Acest anunţ demonstrează în continuare angajamentul nostru faţă de piaţa din România. Suntem dedicaţi creşterii operaţiunilor din Cluj şi din România şi ne dorim să avem un impact asupra pieţei forţei de muncă locale şi naţionale, prin crearea de locuri de munca directe şi indirecte în aviaţie şi în domeniile conexe”, se arată în anunțul de recrutare postat pe site-ul companiei aeriene.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea