O bunicuță de 82 de ani, cel mai în vârstă român dat în urmărire generală: Pentru ce a fost condamnată

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cea mai în vârstă persoană din România dată în urmărire este o femeie de 82 de ani, condamnată pentru trafic de droguri, potrivit Mediafax.

Când auzim că cineva este dat în urmărire generală pentru că a fost condamnat, ne gândim la indivizi fioroşi. Dar iată că Elena Mladin este o persoană de 82 de ani, ea fiind cea mai în vârstă persoană dată în urmărire.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Elena Mladin este din Caraş-Severin și acum 5 ani a fost condamnată la doi ani de închisoare pentru trafic de droguri.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Surse spun că femeia a introdus droguri în penitenciar pentru un nepot.

Cât de mult se bazează Poliţia pe sprijinul cetăţenilor atunci când postează informaţii despre un urmărit? Dacă ne uităm la fotografii, sunt multe fie neclare, fie alb-negru.

„În mod normal, ele sunt foarte relevante, pentru că ele arată figura omului care este urmărit de poliţie. Sigur, în cazul condamnaţilor, există fotografii foarte recente, pentru că dacă ei au fost condamnaţi şi se sustrag urmăririi penale, cu siguranţă la poliţie li s-a făcut o fotografie. Şi atunci, fotografiile sunt foarte actuale. (…) Nu e vorba numai de nişte fotografii aici. E vorba şi de date operative, informaţii cu privire la persoana respectivă. Nu sunt numai fotografiile relevante. Iar în perioada asta, secolul XXI avem la dispoziţie ADN”, explică Valeriu Şuhan, fost ofiţer de poliţie judiciară.

Sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419