Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

O bătrână de 85 de ani din Zlatna, batută, legată și jefuită în propria casa de 3 indivizi periculoși cu cagule pe cap

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorilor unei infracţiuni de tâlhărie comisă asupra unei femei de 85 de ani din Zlatna, care luni 14 ianuarie a fost găsită în stare de șoc  în baia locuinţei sale, avînd mâinile și picioarele legate cu funie. Victimei i-au fost furate dintr-un portmoneu suma de 60 de lei şi un inel din aur.

Pentru continuarea cercetărilor a fost constituită o echipă formată din ofiţeri specialişti din cadrul Serviciului de Investigaţii criminale şi ai Serviciului Criminalistic care, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba efectuează cercetări.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări a rezultat că în seara zilei de 13 ianuarie 2013, trei persoane necunoscute, cu feţele acoperite, au pătruns în locuinţa lui B.M., o femeie de 85 de ani, din  Zlatna pe care au agresat-o şi au imobilizat-o, legând-o de mâini şi de picioare, după care  i-au sustras dintr-un portmoneu suma de 60 de lei şi un inel din aur.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Alba, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent starea de sănătate a acesteia fiind stabilă.”

În cauză, poliţiştii au constituit un cerc de suspecţi iar cercetările sunt continuate pentru identificarea autorilor în vederea tragerii lor la răspundere penală, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu.

 foto arhiv[


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea