Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

O bandă de hoţi harnici a „periat” Alba Iulia tot anul 2011

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Poliţiştii din cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Alba au reuşit să captureze un grup de tineri care în acest an au furat „en-gros” de pe raza municipiului Alba Iulia, din cele mai diverse locuri, de regulă mai puţin păzite. Iniţial a căzut în plasa poliţiştilor C.P.I., un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Alba Iulia care a furat elemente din cupru dintr-o casă în construcţie, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 19 octombrie 2011. Acesta este deja cercetat în stare de reţinere de poliţiştii albaiulieni, fiind suspect de comiterea unor furturi din mai multe boxe situate la subsolurile a două blocuri din municipiul Alba Iulia.
Extinzând cercetările, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au mai descoperit că în perioada februarie -octombrie 2011, C.P.I., împreună cu C.C.R., de 18 ani, C.I.I., de 14 ani şi C.B., de 24 de ani, toţi din municipiul Alba Iulia au comis mai multe fapte penale pe raza municipiului Alba Iulia. Astfel, în perioada 19 septembrie -19 octombrie 2011 cei patru au sustras pe timp de zi (în repetate rânduri), ţeavă de cupru şi fire electrice dintr-un imobil aflat în construcţie situat pe strada Decebal din Alba Iulia, cauzând un prejudiciu de 16.000 lei. În 6 octombrie 2011 C.P.I. şi C.B. au sustras din Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, dintr-o cabină destinată artiştilor, un portmoneu ce aparţinea unei actriţe, în care se aflau documente de identitate ale acesteia şi suma de 4.500 lei. În 19 septembrie 2011, C.C.R. a sustras, pe timp de zi, cabluri electrice din două posturi de transformare a energiei electrice. În noaptea de 24/25 februarie 2011, C.I.I. a pătruns prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia, fără a reuşi să sustragă bunuri iar în noaptea de 7/8 martie 2011 a sustras un banner aparţinând unei societăţi comerciale ce era amplasat pe strada Bucureşti din municipiul Alba Iulia.
C.P.I., C.C.R. şi C.B. au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate faţă de toţi cei patru suspecţi în vederea documentării întregii activităţi infracţionale precum şi pentru recuperarea prejudiciilor. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea