Rămâi conectat

Curier Județean

Număr record de participanți din Alba, calificați la Festivalul Mamaia Copiilor. Patru premiați; Anamaria Gligor, locul I

Ziarul Unirea

Publicat

în

În acest an Festivalul Mamaia Copiilor a găzduit pentru prima data și o secțiune dedicata tinerelor talente din sfera muzicii populare.

Festivalul-Mamaia-copiilorJudețul Alba a fost vârful de lance al acestui concurs participând cu cei mai mulți elevi selecționați la etapa preselecției ce a avut loc în luna iunie în centrele zonale din întreaga țară.

Centrul de Cultura Augustin Bena Alba a participat la acest concurs cu un număr de 16 elevi proveniți din toate zonele etnografice ale județului Alba. Din cei 16 concurenți ce au participat vineri și sâmbătă în concursul de la Mamaia, patru au urcat pe scenă și duminica la seara de gală.

Cei patru premianți sunt: Anamaria Gligor, premiul I la secțiunea 10-12 ani, Andrei Todea, premiul II la secțiunea 10-12 ani, Nadia Dobre, mențiune speciala la categoria 13-15 ani si Roxana Mărginean, mențiune la categoria 13-15 ani. Alături de aceștia au intrat în concurs și elevii Cezar Toma, Darius Toma, Alina Cucui, Muntean Antonia, Cristina Todor, Lazăr Ștefana, Maria Todescu, Bogdan Georgiana, Berchi Roxana, Toma Vladimir, Petricele Aura și Denisa Șandru.

Toți cei calificați sunt cursanți ai renumitei interprete de folclor Leontina Fărcaș și fac parte din deja celebrul grup vocal cunoscut publicului larg sub numele de MUGURI DE TEZAUR. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea