Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

Noul viceprimar al municipiului Alba Iulia ar putea fi Gabriel Pleșa: ”Mi s-a făcut propunerea”

Dragoş Suciu

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Zilele PPDD-istului Dorin Șerdean în scaunul de viceprimar al municipiului Alba Iulia sunt numărate. Dintre consilierii locali ai noului PNL, se pare că, Gabriel Pleșa este cel mai aproape de a-l înlocui pe Șerdean.

Contactat telefonic, Pleșa a afirmat că a primit o astfel de propunere, dar deocamdată nimic nu este sigur și, la mijloc, sunt doar speculații.

”Mi s-a făcut propunerea. Analizez. Discut cu ai mei de la partid dacă este OK. Nu am dat niciun fel de OK în sensul acesta. O astfel de numire nu este pe ședința de joi (n. red. 15 ianuarie). Este o ședință extraordinară, ceva tot pe buget. Eu am promis, în momentul în care este o chestie clară, nu sunt genul să nu ies, în public, să spun”, a afirmat Gabriel Pleșa.

S-ar putea ca Pleșa să nu vrea să renunțe la postul de director al Electrica Serv Alba, pentru funcția de viceprimar.

Schimbarea lui Șerdean este doar o formalitate deoarece, în prezent, PNL are 14 consilieri, PSD – 5, iar PPDD – 2.

În luna august, copreședintele noului PNL Alba, Mircea Hava, a declarat că vor fi schimbări de viceprimari PSD și PPDD în toate localitățile unde PDL și PNL dețin majoritatea. Hava a afirmat că aceste schimbări nu vor fi realizate rapid, prioritatea fiind, atunci, câștigarea alegerilor prezidențiale.

În ”vremea” Ordonanței Dragnea, PPDD-istul Dorin Șerdean a dus negocieri atât cu PSD cât și cu noul PNL, însă, se pare, a dorit să rămână fidel partidului care l-a propulsat în viața politică.

Contactat telefonic, Dorin Șerdean a declarat: ”Îmi întăresc declarația pe care am dat-o în octombrie. Atunci spuneam, nu dintr-o mare dragoste, ci din punct de vedere al verticalității, am luat hotărârea de a nu migra. După doi noiembrie 2014, partidul meu este Alba Iulia. Indiferent dacă voi rămâne sau nu viceprimar. Când am luat decizia de a deveni viceprimar știam că pot fi schimbat în orice zi a mandatului. Am spus și în octombrie că sunt hotărât să accept orice situație. Am luat o decizie acum trei ani și acum trei luni legată de poziția mea. Este opinia mea și crezul meu”, a spus Dorin Șerdean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Lae Dreghici, ”cascadă emoțională” pentru un băiețel din Alba. Vizită surpriză pentru Tudor, de la eroul copilăriei sale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lae Dreghici, ”cascadă emoțională” pentru un băiețel din Alba. Vizită surpriză pentru Tudor, de la eroul copilăriei sale Pentru Tudor, un băiețel din Șeușa, comuna Ciugud, aflat la vârsta când Spiderman, Batman sau Superman sunt cele mai impresionante personaje, eroul care îi colorează copilăria este nimeni altul decât Lae Dreghici, îndrăgitul casacador din județul Alba. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea