Rămâi conectat

Ştirea zilei

Noul viceprimar al municipiului Alba Iulia ar putea fi Gabriel Pleșa: ”Mi s-a făcut propunerea”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zilele PPDD-istului Dorin Șerdean în scaunul de viceprimar al municipiului Alba Iulia sunt numărate. Dintre consilierii locali ai noului PNL, se pare că, Gabriel Pleșa este cel mai aproape de a-l înlocui pe Șerdean.

Contactat telefonic, Pleșa a afirmat că a primit o astfel de propunere, dar deocamdată nimic nu este sigur și, la mijloc, sunt doar speculații.

”Mi s-a făcut propunerea. Analizez. Discut cu ai mei de la partid dacă este OK. Nu am dat niciun fel de OK în sensul acesta. O astfel de numire nu este pe ședința de joi (n. red. 15 ianuarie). Este o ședință extraordinară, ceva tot pe buget. Eu am promis, în momentul în care este o chestie clară, nu sunt genul să nu ies, în public, să spun”, a afirmat Gabriel Pleșa.

S-ar putea ca Pleșa să nu vrea să renunțe la postul de director al Electrica Serv Alba, pentru funcția de viceprimar.

Schimbarea lui Șerdean este doar o formalitate deoarece, în prezent, PNL are 14 consilieri, PSD – 5, iar PPDD – 2.

În luna august, copreședintele noului PNL Alba, Mircea Hava, a declarat că vor fi schimbări de viceprimari PSD și PPDD în toate localitățile unde PDL și PNL dețin majoritatea. Hava a afirmat că aceste schimbări nu vor fi realizate rapid, prioritatea fiind, atunci, câștigarea alegerilor prezidențiale.

În ”vremea” Ordonanței Dragnea, PPDD-istul Dorin Șerdean a dus negocieri atât cu PSD cât și cu noul PNL, însă, se pare, a dorit să rămână fidel partidului care l-a propulsat în viața politică.

Contactat telefonic, Dorin Șerdean a declarat: ”Îmi întăresc declarația pe care am dat-o în octombrie. Atunci spuneam, nu dintr-o mare dragoste, ci din punct de vedere al verticalității, am luat hotărârea de a nu migra. După doi noiembrie 2014, partidul meu este Alba Iulia. Indiferent dacă voi rămâne sau nu viceprimar. Când am luat decizia de a deveni viceprimar știam că pot fi schimbat în orice zi a mandatului. Am spus și în octombrie că sunt hotărât să accept orice situație. Am luat o decizie acum trei ani și acum trei luni legată de poziția mea. Este opinia mea și crezul meu”, a spus Dorin Șerdean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea