Rămâi conectat

Ştirea zilei

Noul prefect de Alba, Nicolae Albu va fi instalat miercuri în funcție. Subprefectul Nicolae Mera, demis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noul prefect de Alba, Nicolae Albu, va fi instalat miercuri, 11 decembrie 2019, oficial în funcţie, în sistem de videoconferință.

Nicolae Albu are 48 de ani și este consilier județean PNL. Nicolae Albu este din Alba Iulia, este inspector la Oficiul Județean de Poștă Alba și are profesia de jurist.

El este secretar general adjunct în Biroul Politic Județean al PNL Alba. În trecut a deținut funcția de director al Oficiului Județean de Poștă Alba. Pentru o scurtă perioadă de timp și soția sa, Mihaela Albu, a deținut funcția de prefect, în 2016. Albu va fi astfel șeful soției sale care actualmente este jurist în cadrul Instituției Prefectului Alba.

Totodată, subprefectul Nicolae Mera a fost demis din funcție, iar mai multe surse apropiate PNL Alba dau ca sigură numirea lui Dan Borteș. Acesta din urmă nu se bucură de o notorietate prea mare în afara partidului, însă se pare că este susținut de organizația PNL Câmpeni, condusă de Cristian Pașca.

O altă variantă pentru postul de subprefect ar fi Monica Peli, care lucrează în prezent în Instituția Prefectului Alba, făcând parte din Partidul Liberal Reformator și devenind ulterior funcționar public, funcția pe care o ocupă în cadrul instituției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea