Rămâi conectat

Economie

Noua ordine mondială şi România

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Dacă umanitatea mai are o speranţă de schimbare în bine, dacă România mai are o speranţă de a ieşi din criza economică aceasta nu va veni nici de la americani, nici de la preşedintele Barack Obama „Marele licurici”, nici de la UE, ci va veni din noi înşine.
David Rockefeller definea noua ordine mondială ca un sistem complex de guvernare mondială care să deservească elitele bancare mondiale, care să deservească în fond Banca Mondială şi FMI-ul care sunt conduse de 125 de oameni, cei mai bogaţi de pe planetă. Aceşti oameni construiesc o falsă realitate percepută de masele populare „ca o minune”, pentru ca lumea nouă pe care o construiesc cu grijă şi cu multă viclenie să adere de bună voie la noua ordine mondială. Noţiunea aceasta este de fapt o sintagmă mult mai plăcută a Imperiului anglo-american şi este o dominaţie planetară a Washington-ului şi a Londrei conduse de „preşedintele providenţial”, Barack Obama, ales de către poporul american pe cinstite dar, ales pe post de „marionetă” de elitele băncilor şi corporaţiilor mondiale. Dacă va fi marionetă sau nu, vom trăi şi vom vedea. Mass media deţinută de bancheri şi corporaţii ar dori să convingă că oamenii de pretutindeni, cum ar fi cei din India, China, U.E., chiar şi din România ar avea loc în această megastructură, ceea ce nu este deloc adevărat. Oamenii şi românii, în general bine informaţi ştiu foarte bine că lupta pe care o duce Statele Unite de a scăpa de criză „pe umerii altor naţiuni” nu este decât lupta corporaţiilor şi băncilor de a se îmbogăţi cu orice preţ. Puterea banilor dă bătăi de cap chiar şi naţiunii celei mai puternice care este SUA, atât pe timp de pace cât şi pe timp de război. Puterea banilor este mult mai despotică decât monarhia, mult mai insolentă decât autocraţia, mult mai egoistă decât birocraţia. Puterea banului va încerca să-şi prelungească domnia prin schimbarea prejudecăţii oamenilor, prin construirea unei megaconstrucţii – guvern mondial – care va subordona suveranitatea naţională. Naţionalismul şi naţiunea vor fi noţiuni desuete şi anacronice. Se va induce cu orice preţ supranaţionalismul faţă de naţionalism care este depăşit.
Tot mai multe minţi luminate şi cinstite din mass-media şi din anumite elite intelectuale demască existenţa unui guvern mondial, care nu numai că este real dar şi criza economică mondială pare a fi opera acestuia. Acest colaps mondial economic „indus” este o bună oportunitate de introducere a noii ordini mondiale. Creatorii şi managerii acestui megasistem sunt Banca Mondială, Grupul Bilderberg şi Comisia Trilaterală care preia agenda grupului şi o execută. Grupul Bilderberg a fost înfiinţat de fostul nazist, prinţul Berhard de Olanda, cuprinde 156 de oameni, cei mai bogaţi de pe planetă, bancheri ca D. Rockefeller, preşedinţi americani sau oameni importanţi cu funcţii de conducere din administrativul şi executivul american. Se afirmă de mass media mondială antiglobalizare că aceste grupuri oculte au nevoie de o operaţie estetică importantă şi aceasta este „faţa neagră” a preşedintelui american Barack Obama. Este el Mesia sau Anticristul acestei noi lumi? Dacă vom trăi, vom vedea! Tot mass-media mondială antiglobalizare afirmă că în următorii ani se va introduce şi se va extinde taxa pe carbon în numele noţiunii de încălzire globală a planetei, care este o înşelătorie grosolană pentru a mai scoate un ban de la cetăţeni.
Ce se va întâmpla cu România, membră NATO şi subordonată economic Băncii Mondiale şi FMI-ului? Previziunile nu sunt atât de optimiste pe cât ar vrea guvernanţii noştri, iar preşedintele Traian Băsescu îndeamnă la seriozitate şi la prudenţă în afirmaţii.
Sistemul de sănătate este pe cale de a da faliment şi încet, încet va fi înlocuit cu sistemul privat de sănătate. Dacă ai bani să te tratezi, trăieşti, dacă nu, Dumnezeu cu tine. Sistemul de educaţie se va micşora şi se va privatiza şi el, diplomele vor conta din ce în ce mai puţin. Sindicatele vor fi lovite crunt, şi mai ales liderii de sindicat cinstiţi, câţi au mai rămas, vor fi înlocuiţi cu oameni corupţi şi manevrabili. Poliţia va fi decimată şi va fi înlocuită cu patrule cetăţeneşti sau organizaţii de pază private. Munca la negru şi evaziunea fiscală vor exploda, iar marile companii se vor muta din România spre ţări cu impozite mai mici. Sistemul de pensii se va reduce considerabil, se va pune accent pe pensiile private, salariile minime pe economie nu vor mai fi asigurate de stat, iar nivelul de viaţă va scădea considerabil. Forţele globaliste se îndreaptă spre despotism absolut, spre o dictatură reală a noii ordini mondiale. Umanitatea se află la o răscruce de vânturi.
Cetăţeni, veţi lăsa istoria să se repete sau vă opuneţi unei lumi dictatoriale? Aveţi curajul să spuneţi nu!
dr. Mircea FRENŢIU, medic primar chirurg


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea