Rămâi conectat

Actualitate

Nouă ALERTĂ ALIMENTARĂ: Un produs a fost retras de urgență din magazinele LIDL. Care este acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nouă ALERTĂ ALIMENTARĂ: Un produs a fost retras de urgență din magazinele LIDL. Care este acesta

O serie de comercianți cu amănuntul de top, inclusiv Lidl, au retras de urgență o serie de produse. Dacă ați cumpărat din aceste produse, returnați-le imediat, este mesajul retailerului german Lidl.

Anunțul a fost publicat și de cei de la ANSVSA pe site, fiind vorba de produse din gama de deserturi.

ANSVSA anunță care este produsul retras imediat din magazinele Lidl

În ultima vreme, tot mai multe probleme au fost descoperite la o gamă de produse comercializate de retailerul german Lidl, inclusiv în Marea Britanei fiind retrase anumite produse. În cazul lanțului de magazine Lidl România, ANSVSA anunță care este produsul retras imediat din magazinele Lidl:

„Producătorul Emmi Dessert Italia S.p.a recheamă preventiv produsul „Caribbean Style Cheesecake Vegan fructul pasiunii, 2x100g” din lotul 170922 și cu termenul de valabilitate 17.09.2022. Ca urmare a analizării produsului, au fost depistate urme de nuci în produs, nedeclarate pe ambalaj.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producatorul Emmi Dessert Italia S.p.a si Lidl România au reacționat fără întârziere și au scos produsul de la vânzare.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.”, este anunțul dat de ASNVSA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea de 1 Mai, Florii și Paște 2024. Prognoza METEO anunțată de ANM

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea de 1 Mai, Florii și Paște 2024. Prognoza METEO anunțată de ANM Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza până la jumătatea lunii mai, o prognoză care cuprinde inclusiv vremea de 1 Mai și de Paște. Conform meteorologilor, vremea va fi una cu temperaturi peste medie, dar în această perioadă sunt posibile ploi. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea