Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Nouă ALERTĂ ALIMENTARĂ: Un produs a fost retras de urgență din magazinele LIDL. Care este acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Nouă ALERTĂ ALIMENTARĂ: Un produs a fost retras de urgență din magazinele LIDL. Care este acesta

O serie de comercianți cu amănuntul de top, inclusiv Lidl, au retras de urgență o serie de produse. Dacă ați cumpărat din aceste produse, returnați-le imediat, este mesajul retailerului german Lidl.

Anunțul a fost publicat și de cei de la ANSVSA pe site, fiind vorba de produse din gama de deserturi.

ANSVSA anunță care este produsul retras imediat din magazinele Lidl

În ultima vreme, tot mai multe probleme au fost descoperite la o gamă de produse comercializate de retailerul german Lidl, inclusiv în Marea Britanei fiind retrase anumite produse. În cazul lanțului de magazine Lidl România, ANSVSA anunță care este produsul retras imediat din magazinele Lidl:

„Producătorul Emmi Dessert Italia S.p.a recheamă preventiv produsul „Caribbean Style Cheesecake Vegan fructul pasiunii, 2x100g” din lotul 170922 și cu termenul de valabilitate 17.09.2022. Ca urmare a analizării produsului, au fost depistate urme de nuci în produs, nedeclarate pe ambalaj.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producatorul Emmi Dessert Italia S.p.a si Lidl România au reacționat fără întârziere și au scos produsul de la vânzare.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.”, este anunțul dat de ASNVSA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte Reprezentanții Spitalului Foișor, unde este internat Florin Piersic, au oferit noi date despre starea de sănătate a actorului. Citește și: Proceduri de kinetoterapie și recuperare medicală începute de Florin Piersic. Informațiile transmise de medici […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea