Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Mașină din Alba implicată într-un ACCIDENT MORTAL pe DN 1: Două persoane au decedat și trei au fost rănite după coliziunea unei mașini cu un camion

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața pe DN 1, în județul Sibiu. În urma accidentului, două persoane au decedat și alte trei au fost rănite.

Un accident rutier a avut loc pe DN 1, localitatea Scoreiu, în apropierea intersecţiei cu DN 7C. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri se pare că şoferul unui autoturism care circula spre Braşov, pe fondul stării de oboseală, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un camion (condus de un bărbat de 42 de ani din Racoviţa). (…) Din păcate, o a doua persoană a decedat. Traficul în zonă este blocat în acest moment”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr, potrivit Agerpres.

YouTube video

Potrivit acesteia, traficul rutier în zonă este blocat.

Şoferul care a produs accidentul şi încă un pasager din maşina sa au decedat, a anunţat Ambulanţa Sibiu.

„Din păcate, două persoane din autoturism sunt declarate decedate”, au declarat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Sibiu.

Două dintre persoanele rănite, şoferul TIR-ului şi o femeie, sunt transportate la unul dintre spitalele din municipiul Sibiu.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea