Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Noi finanțări nerambursabile pentru sportul din județul Alba, pe masa consilierilor județeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Noi finanțări nerambursabile pentru sportul din județul Alba, pe masa consilierilor județeni

Pe agenda de lucru a consilierilor județeni se află noi finanțări nerambursabile pentru sportul din Alba. Acestea vor fi supuse aprobării în ședința de joi a Consiliului Județean Alba.

Pentru programul sportiv „CSM Volei Alba Blaj – de 6 ori Campioana României revine în Liga Campionilor” al Clubului Sportiv Municipal Volei Alba Blaj, aferent anului competiţional 2022-2023, este prevăzută acordarea sumei de 2 milioane de lei.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Pentru programul sportiv „Dezvoltarea și promovarea fotbalului în județul Alba” al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, aferent anului competiţional 2022-2023, este prevăzută acordarea sumei de 350.000 de lei.

Pentru programul sportiv „Festivalul Internaţional al României la şah 2022” al Federaţiei Române de Şah, aferent anului competiţional 2022, este prevăzută acordarea sumei de 75.000 de lei. În fine, pentru programul sportiv „Participarea sportivilor CSM Unirea Alba Iulia la campionate europene şi mondiale de șah” al Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, aferent anului competiţional 2022, este prevăzută acordarea sumei de 14.550 de lei.

În cazul în care finanțările în discuție vor fi aprobate, transferul sumelor către beneficiarii lor se va efectua conform creditelor bugetare aprobate în bugetul local al Judeţului Alba cu această destinație și în strictă corelare cu gradul de încasare a veniturilor proprii la bugetul local al Judeţului Alba şi în conformitate cu prevederile legale în vigoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șansele candidaților la Primăria Alba Iulia la casele de pariuri: Cum au fost cotați pretendenții de către bookies

Bogdan Ilea

Publicat

în

Șansele candidaților la Primăria Alba Iulia la casele de pariuri: Cum au fost cotați pretendenții de către bookies Unele case de pariuri din România și-au introdus în portofoliu secțiunea „Politică”, în care împătimiții jocurilor de noroc pot paria pe șansele de câștig ale candidaților la alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie, municipiul Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea