Rămâi conectat

Ştirea zilei

Nicolaie Moldovan, City Manager al municipiului Alba Iulia – Lider pentru Viitor la gala premiilor CAESAR

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicolaie Moldovan – premiat la gala CAESAR

Alba Iulia este unul dintre oraşele României despre care se vorbeşte tot mai des la superlativ. Este dat exemplu pentru dezvoltarea sa susţinută prin proiecte cu finanţare europeană, dar şi prin premiere care ţin de o strategie mai complexă, uneori cu efecte care nu se văd direct, dar care stau la baza a ceea ce a focalizat dezvoltarea edilitară spectaculoasă a ultimilor cinci ani şi, sperăm, va fi şi dezvoltarea viitoare. Alba Iulia este primul oraş din România care are are un contract de parteneriat cu Banca Mondială, este primul oraş din România care are un rating acordat de Agenţia de rating Moody’s, are un sistem de transport local pe care alte municipalităţi vin să-l copieze, are o Cetate impresionantă, este partener în proiecte europene pilot pentru găsirea unor soluţii la probleme şi nevoi cu care nu se confruntă doar Alba Iulia, ci şi alte oraşe de dimensiuni mici şi mijlocii din Uniunea Europeană…Nicolaie Moldova - premiu Caesar

Pentru toate acestea este răspunzătoare echipa Primăriei Municipiului Alba Iulia, o echipă în sânul căreia tinerii au un mediu propice pentru creştere şi afirmare, pentru că primarul Mircea Hava a înţeles că este nevoie de o nouă generaţie care să înveţe administraţie, să vină cu idei noi şi mult curaj în abordarea provocărilor administrative ale unui oraş în dezvoltare.

Că lucrurile stau aşa ne-o confirmă şi premiul obţinut de managerul public al municipiului Alba Iulia, Nicolaie Moldovan, care a fost declarat „Lider pentru Viitor” la Gala Fundaţiei CAESAR, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti. Premiulnu este unul oarecare, gala având doar şase premiaţi în urma unei selecţii naţionale în care a foat analizată activitatea a numerooase personalităţi atât pentru sectorul public, pentru sectorul privat cât şi pentu sectorul societăţii civile. Aşadar premiul pentru lider consacrat în cadrul secţiunii Sector Public a revenit ministrului de Extrerne Bogdan Aurescu, iar cel de lider pentru viitor, administratorului public al municipiului Alba Iulia – Nicolaie Moldovan.

Sectorul privat i-a avut drept premiaţi pe Mnuela Plapicanu – CEO Artmark ca lider consacrat şi Bogdan Iordache, fondator al mai multor start-up-uri în domeniul tehnic ca lider pentru viitor, iar secţiunea Societate Civilă îi are ca lideri consacrat pe Alteşa sa Prinţesa Marina Stirdza, implicată în proiecte umanitare naţionale şi internaţionale precum „Hope and Homes for Childrens”, iar ca lider pentru viitor pe Adelina Toncean, membru al Asociaţiei „Dăruieşte Aripi”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea