Rămâi conectat

Ştirea zilei

Nici un caz nou de COVID-19 în Alba: 11 pacienți au fost confirmați pozitiv, din care 2 au fost declarați vindecați

Ziarul Unirea

Publicat

în

În Alba nu a fost înregistrat nici un caz nou de COVID-19 de joi seara. Până în prezent, 11 pacienți au fost confirmați pozitiv, din care 2 au fost declarați vindecați.

Patru pacienți ai Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia au fost confirmați cu COVID-19 în cursul zilei de 02.04.2020 în urma analizelor efectuate în cadrul Laboratorului Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba.

Este vorba despre doi bărbați, în vârstă de 85 și 40 de ani, respectiv de două femei, în vârstă de 63 și 49 de ani.

Toți se află sub atenta supraveghere a cadrelor medicale, fiind internați în cadrul secției de boli infecțioase, special amenajată pentru cazurile COVID-19.

În prezent, cadrele medicale de la SJU Alba Iulia acordă îngrijiri de specialitate la 7 pacienți infectați cu noul coronavirus (trei fiind confirmați zilele trecute).

Facem precizarea că tot în decursul zilei de joi, 2 aprilie 2020, un bărbat, din județul Alba, diagnosticat cu COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), a fost declarat vindecat.

Pacientul, în vârstă de 60 de ani, a fost internat în cadrul secției de Anestezie și Terapie Intensivă, și va fi externat, după ce rezultatele a două teste consecutive, examinate în 1 și 2 aprilie, au fost negative.

Pacientul a urmat tratamentul de specialitate administrat de personalul SJU Alba Iulia timp de de 6 zile, având o evoluție favorabilă.

Acesta a fost al doilea pacient confirmat cu COVID-19, internat la SJU Alba Iulia, și declarat vindecat. Primul caz vindecat de COVID-19 a fost o femeie în vârstă de 36 de ani.

Pentru siguranță, bărbatul va mai urma o perioadă de autoizolare la domiciliu și va fi monitorizat de către specialiștii DSP Alba.

Pentru prevenirea contaminării și răspândirii îmbolnăvirilor, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia transmite tuturor locuitorilor județului Alba să respecte, cu strictețe, toate indicațiile autorităților de sănătate publică și autorităților implicate în combaterea pandemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea