Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Nereguli ”taxate” de ITM cu amenzi de 54.000 de lei, la firme din județul Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru persoane au fost depistate în timp ce munceau fără acte legale, cu ocazia controalelor efectuate de inspectorii ITM Alba săptămâna trecută, motiv pentru care angajatorii – 4 firme din județ, au fost sancționați.

Valoarea cumulată a amenzilor se ridică la 40.000 de lei, fiecare angajator având de plătit câte 10.000 de lei.

În intervalul 29 octombrie – 2 noiembrie, în domeniul relațiilor de muncă au fost controlate 57 de unități constatându-se diferite nereguli pentru care s-au aplicat 189 de sancțiuni (4 amenzi pentru ”muncă la negru”, 2 amenzi în valoarea totală de 10.000 pentru alte încălcări ale legii și 182 de avertismente).

De asemenea în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate 40 de firme și s-au aplicat 43 de sancțiuni tot atâtea deficiențe constatate (o amendă în valoare de 4.000 de lei și 42 de avertismente).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea