Nereguli depistate de polițiști, la o firmă din Lupșa – S-au confiscat 73 de mc de material lemnos fără acte și s-a aplicat o amendă de 10.000 de lei

În urma unui control la o societate de prelucrare şi comercializare a materialului lemnos din comuna Lupşa, poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice au confiscat 73 de metri cubi de material lemnos.

La data de 12 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din IPJ Alba, împreună cu poliţiştii din Baia de Arieş şi reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Județene Alba şi ai Direcţiei Silvice Alba au făcut un control la punctul de lucru din localitatea Muşca, comuna Lupşa, al unei societăţi comerciale specializată în prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că reprezentanţii societăţii au expediat, fără documente legale de provenienţă, cantitatea de 73,65 metri cubi material lemnos, de esenţă rășinoasă.

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar complementar s-a dispus confiscarea valorică a cantităţii de 73 metri cubi de material lemnos.

Acţiunile de prevenire şi combatere a delictelor silvice vor continua.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...