Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

”Naş” CFR achitat penal de Tribunalul Alba şi obligat la amendă administrativă pentru luare de mită

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Naş” CFR achitat penal de Tribunalul şi obligat la amendă administrativă pentru luare de mită

O femeie angajată la CFR Călători pe postul de controlor de bilete, judecată de Tribunalul Alba pentru luare de mită și abuz în serviciu, a fost achitată din punct de vedere penal. Instanța de judecată a decis să aplice inculpatei MF o amendă administrativă în valoare de 1.000 de lei. Femeia a fost trimisă în judecată în anul 2016 pentru luare de mită în formă continuată și abuz în serviciu în formă continuată (4 acte materiale).

În afară de amenda administrativă, Tribunalul a mai obligat-o pe inculpată să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 1.600 de lei.

”Constată că inculpata a fost reţinută 24 de ore începând cu data de 25.10.2012, ora 24.00.

În baza art. 181 Cod penal 1969 raportat la art. 91 al. 1 lit. c Cod penal 1969 aplică inculpatei amenda administrativă de 1000 de lei. Confiscă de la inculpată suma de 60 de lei. Constată că prejudiciul cauzat părţii civile Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători (S.N.T.F.C.) C.F.R. Călători S.A. – Sucursala de Transport Feroviar de Călători Cluj a fost recuperat integral, inculpata achitând părţii civile suma de 293 de lei”, se afirmă în minuta instanței.

Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel.

Femeia judecată la Alba Iulia face parte din lotul de peste 50 de ”nași” ai CFR Călători, din Transilvania, surprinși în octombrie 2012 în flagrant cu bani de la călători care circulau pe rute cuprinse între Cluj și Brașov.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea