Rămâi conectat

Sport

N-a stat pe Litoral decât… câteva zile! Silviu Iacşa a părăsit Farul Constanţa pentru Mureşul Vinţu de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Anunţat drept o mutare interesantă a iernii, transferul uniristului Silviu Iacşa la Farul Constanţa nu a contat câteva zile, pe hârtie, fotbalistul preferând să se despartă de divizionara secundă ce atacă promovarea pe prima scenă, pentru a evolua în Liga a 4-a, la Mureşul Vinţu de Jos, fiind al 13-lea transfer sub comanda lui Dan Mănăilă!Iacsa Muresul Vintu 1

“Telenovela” Silviu Iacşa pe Litoral a durat puţin, precum o ploaie de vară, tânărul fotbalist cedând insistenţelor venite dinspre oficialii Mureşului şi rupând înţelegerea cu Farul, echipă care, la vară, era dispusă să achite o anumită sumă de bani către AFC Unirea Alba Iulia, în cazul în care fotbalistul confirma.

Citeşte şi: Uniristul Silviu Iacșa, împrumutat la Farul Constanța | Echipa de Liga a 2-a are opțiune de cumpărare la vară

A fost opţiunea jucătorului să renunţe la înţelegerea cu Farul Constanţa, pentru a evolua la Mureşul Vinţu. Sigur că decizia s-a m-a pus într-o ipostază neplăcută, dar trebuie să acceptăm acest lucru”, a comentat Mihai Dăscălescu, oficialul “alb-negrilor” ciudata turnură a evenimentelor.

Conform presei constanţene, unul dintre tinerii Under-19 pe care FC Farul i-a achiziţionat în această iarnă, mijlocaşul stânga Silviu Iacşa (în vârstă de 17 ani, va împlini 18 ani în luna aprilie), s-a despărţit de echipa constănţeană, la scurt timp după ce a ajuns pe litoral. Potrivit preşedintelui executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu, citat de www.ziuaconstanta.ro, fotbalistul originar din Alba Iulia nu a reuşit să se acomodeze la Constanţa, departe de casă, şi a dorit să se întoarcă în oraşul natal, el ajungând la Farul de la Unirea Alba Silviu Iacsa Farul Constanta 1Iulia.

Silviu Iacşa a avut o discuţie cu antrenorul Constantin Gache, în care a spus că nu reuşeşte să se acomodeze la Constanţa, că nu a fost niciodată plecat de acasă şi că parcă îi lipseşte ceva. Iar acest lucru l-a simţit antrenorul şi în teren, la antrenamente. Silviu părea tot timpul abătut şi izolat, el fiind şi o fire mai introvertită. Constantin Gache a stat de vorbă cu el, pentru a-l ajuta să treacă peste şocul plecării de acasă, dar n-a reuşit. Jucătorul a fost în lotul pentru meciul cu Dacia Unirea, iar la Brăila, în seara dinaintea meciului, când era conştient că antrenorul ar fi început cu el a doua zi, a clacat psihic, spunând că îi vine greu şi că nu vrea să greşească. Poate au fost emoţiile debutului, poate frica de joc, nu ştiu“, a arătat Auraş Braşoveanu.
În aceste condiţii, antrenorii Farului nu s-au mai bazat pe Iacşa la meci, iar după aceea s-a produs despărţirea dintre club şi el, fotbalistul părăsind deja Constanţa. „Cum Silviu şi-a manifestat intenţia de se întoarce acasă, în sânul familiei, Constantin Gache a preferat să renunţe la serviciile lui“, a mai spus Auraş Braşoveanu pentru sursa mai sus citată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea