Rămâi conectat

Actualitate

Mustarie de weekend la spațiile RYMA. Gratare în aer liber, acces gratuit la locul de joacă pentru copii

Bogdan Presecan

Publicat

în

Parc de joaca Aventura din Cetate la Ryma01În acest weekend la spațiile RYMA se serbează toamna si recoltele ei cu băuturi si bucate alese, de sezon!

Potrivit organizatorilor evenimentului,”sâmbaătă și duminică albaiulienii sunt invitati sa isi faca gratare in aer liber la iarba verde alaturi de familie in  curtea verde dintre zidurile cetatii de la RYMA. Sunt bineveniti si copiii, pentru care accesul la locul de joaca Aventura din Cetate va fi  gratuit tot weekendul, asa incat se vor putea „aventura” pe tiroliana, panoul de catarat sau trambulina cat vor dori!

Sambata seara petrecerea va fi intretinuta de cantece romanesti de pahar si voie buna, oferte promotionale la bauturi pentru toate buzunarele.Va asteptam cu drag sa ne calcati pragul la – Mustaria de weekend la RYMA!.

Ce poate fi mai bun decat un must bun, un tulburel si o pastrama de berbecut sau un gratar suculent preparat la iarba verde? Mustul este stors din struguri chiar la fata locului,  iar restul bucatelor sunt preparate tot acolo la gratar si la ceaun de catre bucatari profesionisti.

Spatiile RYMA sunt situate pe latura nordica a Cetatii, cu acces din Calea Motilor sau din Santurile Cetatii.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea