Rămâi conectat

Curier Județean

„Muncă la negru” descoperită de inspectorii ITM Alba la două firme din Aiud

Alexandra Mates

Publicat

în

Două firme din Aiud au fost amendate săptămâna trecută de inspectorii ITM  Alba, cu suma totală de 30.000 de lei, pentru că au primit la muncă persoane fără forme legale de angajare.

În perioada 18-22 noiembrie, au fost efectuate controale în domeniul relaţiilor de muncă la 70 de unităţi comerciale din judeţ, cu un număr total de 1019 de angajaţi. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 11 amenzi în valoare totală de 59.400 de lei, din care 30.000 de lei cele două amenzi pentru munca la negru.

Societăţile sancţionate pentru munca nedeclarată sunt  S.C. Vasinca  SRL  Aiud (1 persoană fără forme legale de angajare – amendă de 10.000 lei) şi S.C. Casa Nelle SRL Aiud ( 2 persoane fără forme legale de angajare – amendă de 20.000 lei).

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 44 de unităţi comerciale şi aplicate 5 amenzi în cuantum de 14.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO INCENDIU de vegetație uscată și litieră de pădure în satul Lăzești: Intervin pompierii din Scărișoara și Ocolul Sivic Gârda

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată și litieră de pădure în satul Lăzești: Intervin pompierii din Scărișoara și Ocolul Sivic Gârda Un incendiu de vegetație uscată și litieră de pădure a izbucnit marți după-masa, în jurul orei 16.00, în satul Lăzești, din comuna Scărișoara. Au intervenit pompierii din Scărișoara și Ocolul Silvic Gârda. Secția de pompieri Câmpeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea