Rămâi conectat

Curier Județean

Motocicliști prinși fără carnet, pe DN1, lângă Mirăslău

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au oprit pentru control, duminică în jurul orei 15.50, pe DN1, în afara localităţii Mirăslău, două motociclete ce erau conduse de doi bărbaţi, în vârstă de 38 respectiv 36 de ani, din comuna Floreşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că niciunul dintre motociclişti nu deţinea permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de cei doi motocicliști, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis. (Z.U.)

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Ziua persoanelor cu dizabilități, marcată la Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din Alba Iulia: Masă festivă și diplome, pentru beneficiari

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Ziua persoanelor cu dizabilități, marcată la Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din Alba Iulia: Masă festivă și diplome, pentru beneficiari Ziua persoanelor cu dizabilități a fost marcată la Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din Alba Iulia. beneficiarii s-au bucurat de o masă festivă și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare