Rămâi conectat

Actualitate

Moții s-au pus pe COPIAT la Bacalaureatul 2022, proba la istorie sau matematică: PATRU au fost prinși astăzi de profesori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moții s-au pus pe COPIAT la Bacalaureatul 2022, proba la istorie sau matematică: PATRU au fost prinși astăzi de profesori

Proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2022 este susținută la matematică sau istorie, în funcție de profilul candidaților.

Potrivit datelor transmise de Dan Cherecheș, inspector școlar general al IȘJ Alba, pentru ziarulunirea.ro, patru elevi au fost prinși încercând să copieze, la Câmpeni, la probele de astăzi. Aceștia au fost eliminați din examen pentru tentativă de fraudă.

Absolvenții de liceu s-au pregătit pentru a doua probă din cadrul examenului de Bacalaureat 2022, și anume proba obligatorie a profilului.

Elevii de la alte profiluri decât cele realiste și tehnice au avut ca probă obligatorie a profilului Istoria, la Bacalaureat 2022. Varianta de subiecte extrasă a fost cea cu numărul 1, potrivit subiectelor obținute de Edupedu.ro.

La istorie au dat examen elevii de la filiera teoretică, profil umanist, toate specializările, filiera vocaţională – profil artistic, toate specializările – profil sportiv, toate specializările – profil pedagogic, specializările: bibliotecar-documentarist, instructor-animator, instructor pentru activităţi extraşcolare, pedagog şcolar, educator-puericultor – profil teologic, toate specializările.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea