Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Moş Crăciun, mai darnic cu salariaţii UM Cugir şi mai sărac pentru cei ai Fabricii de Arme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Situaţia economică delicată prin care trece Uzina Mecanică Cugir,  ca urmare a lipsei de contracte, (după cum susţine conducerea societăţii) se vede că nu influenţează din punct de vedere financiar asigurarea salariilor pentru angajaţi şi nici atunci când este vorba de acordarea de prime de sărbători. Un lucru bun care dovedeşte că unitatea are resurse băneşti, şi că munca la Stat nu seamănă niciodată cu cea de la privat.

 Aşa se explică faptul că, de sărbătorile de Crăciun, salariaţii fabricii au primit o primă în suma de 8 milioane lei (vechi), în mâna şi o  binemeritată vacanţă de vreo două săptămâni,începâd cu data de 21 decembrie şi până pe 7 ianuarie anul viitor.

  Nu aceeaşi situaţie se regăseşte la unitatea soră a UMC şi anume Fabrica de Arme, societate care are asigurate  comenzi cu patreneri externi pe termen lung, ce depăşesc zeci de milioane de dolari, dar unde salariaţii se vor mulţumi cu mai puţin când e vorba de prime de sărbători. Ei vor primi de la conducerea uzinei, 15 tichete de masă, în suma totală de 150 lei, precum şi o vacanţă de sărbători, egală cu cea a confraţilor de la fabrica vecină, de care s-au despărţit în urmă cu opt ani. (C. P. )


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea