Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Modernizarea și dotarea Școlii Iosif Pervain din Cugir: Licitația de peste 5.000.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria orașului Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziționarea unor lucrări de proiectare și execuare, în cadrul proiectului „Revitalizarea si îmbunătăţirea calităţii vieţii din zona urbană arondată scolii Iosif Pervain”. Valoarea totală estimată a investiției este de 5.373.025,25 de lei, fără TVA.

Proiectul de investiţii „Revitalizarea şi îmbunătăţirea calităţii vieţii din zona urbană arondată şcolii Iosif Pervain ” cuprinde pe langa componenta A si componenta B „Modernizare străzi arondate Şcolii Gimnaziale Iosif Pervain – Cugir” care vizează realizarea infrastructurii rutiere urbane adiacente.

Investiţia de fata vizeaza reabilitarea, modernizarea, echiparea infrastructuri educaţionale şi dotarea celor două corpuri ale Şcolii Gimnaziale „losif Pervain” Cugir, la numărul 159 – Obiect 1 si la numărul 25 – Obiect 2, conform exigentelor si cerinţelor standardelor actuale in domeniu.

Obiectivul general constă în facilitarea accesului la educaţie, creşterea nivelului de satisfacţie şi a mobilităţii populaţiei din oraşul Cugir.

Obiectivele specifice la care contribuie realizarea lucrărilor:

1. Creşterea gradului de confort zilnic pe întreaga perioadă a anului şcolar pentru elevii care frecventează cursurile, prin reabilitarea, modernizarea şi dotarea Şcolii gimnaziale „losif Pervain”, Cugir.

2. Creşterea accesibilităţii elevilor la/de la Şcoala gimnazială „losif Pervain”, Cugir prin modernizarea căilor de acces rutiere şi pietonale.

3. Sporirea capacităţii de deplasare prin diverse mijloace de transport a populaţiei ca urmare a reabilitării infrastructurii rutiere şi pietonale.

Obiectul principal al contractului îl reprezintă:

(1) Prestarea serviciilor de proiectare tehnica constând in elaborarea documentaţiei in faza de PT + D.T.A.C 4- D.T.O.E + Detalii de execuţie. Verificare tehnica a proiectului. Documentaţii tehnice necesare pentru obţinerea avizelor, inclusiv obţinerea avizelor (în conformitate cu prevederile HG 907/2016) si Asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada execuţiei lucrărilor pentru proiectul „Revitalizarea şi îmbunătăţirea calităţii vieţii din zona urbană arondată şcolii losif Pervain”, Categoria A -Reabilitare. modernizare, echipare infrastructura educaţională pentru învăţământul general obligatoriu la şcoala gimnazială losif Pervain- Cugir în perioada/perioadele convenite şi în conformitate cu obligaţiile asumate prin prezentul contract.

(2) Execuţia lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Revitalizarea şi îmbunătăţirea calităţii vieţii (lin zona urbană arondată şcolii losif Pervain”, Categoria A – Reabilitare. modernizare, echipare infrastructură educaţională pentru învăţământul general obligatoriu la şcoala gimnazială losif Pervain-Cugir în perioada convenită şi în conformitate cu obligaţiile asumate prin prezentul contract.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea