Modele de DECLARAȚIE pe propria răspundere și ADEVERINȚA de la angajator pentru localitățile aflate în CARANTINĂ

Persoanele din orașele carantinate din județul Alba care se deplasează în afara locuinței sunt obligate să prezinte autorităților o declarație pe propria răspundere, care să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, domiciliul/reședința, motivul deplasării, adresa la care se deplasarea, data completării și semnătura.

Modelul de declarație pentru a putea să vă deplasați pe timpul zilei îl puteți găsi AICI.

Elit ELIT

Pe timpul nopții, în intervalul orar 23.00 – 5.00, puteți să ieșiți din casă, însă doar în interes personal, doar dacă asistența medicală nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță, doar dacă aveți nevoie de medicamente, trebuie să îngrijiți pe cineva bolnav sau dacă un membru al familiei a decedat.

Click AICI pentru  modelul de adeverință de la angajator, pentru a evita orice fel de probleme atunci când sunteți în timpul serviciului, în carantină.

Astfel, potrivit noilor reguli care vor intra în vigoare de marți, 17 noiembrie 2020, pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere

Declarația pe propria răspunere poate fi scrisă de mână, cu condiția ca toate elementele să fie preluate. Declarațiile pot fi stocate și prezentate pentru control pe telefoanele mobile sau alte dispozitive, cu condiția ca pe ele să fie semnătura olografă a persoanei care folosește declarația și data pentru care este valabilă declarația.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419