Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Misiuni ale pompierilor din Alba, de Anul Nou: 12 controale și amenzi de 125.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Misiuni ale pompierilor din Alba, de Anul Nou: 12 controale și amenzi de 125.000 de lei

Pompierii din județul Alba au avut un sfârșit de an plin. În minivacanța de Anul Nou aceștia au efectuat 143 de misiuni.

„În perioada minivacanței de Anul Nou, inspectorii de prevenire au efectuat 12 controale de prevenire la: 2 săli de evenimente, 2 hoteluri, 2 restaurante, 5 pensiuni, 1 club, în urma cărora au fost aplicate 59 de sancțiuni, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 125.000 lei.

Scopul acestor activități este acela de creștere a gradului de siguranță a utilizatorilor și beneficiarilor pe linia securității la incendiu.

Din punct de vedere operativ, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au executat 143 de misiuni, pentru stingerea incendiilor, asigurarea măsurilor de apărare impotriva incendiilor la accidente rutiere și acordarea primului ajutor medical calificat după cum urmează:

  • 3 incendii;
  • 5 accidente rutiere;
  • 134 misiuni SMURD pentru acordarea primului ajutor medical și transportul la spital a persoanelor rănite sau cu probleme medicale grave;
  • 1 deblocare usă.

Citește și: UPDATE FOTO | INCENDIU la Benic: O anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. Intervin pompierii cu două autospeciale

De asemenea, pentru protecția populației și creșterea gradului de siguranță au fost desfășurate un număr de 85 activități de recunoaștere și verificare la 30 săli evenimente, 18 pensiuni, 4 baruri, 2 cluburi, 22 restaurante, 7 hoteluri, 1 pizzerie și 1 cămin cultural.

Aceste acțiuni de recunoaștere au ca scop cunoașterea obiectivelor și a situației operative din zona de competență precum și eficientizarea acțiunilor de răspuns”, au transmis reprezentanții ISU Alba, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea